ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Τσιριμπής: «Παραιτούμαι από Πρόεδρος, τα ψέματα τελείωσαν»...

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκής Παναγιώτη Τσιριμπή, στην συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 με την Ζάκυνθο, με τα βέλη του να κατευθύνονται στον κόσμο για την μικρή προσέλευση στο γήπεδο, αλλά και την απουσία στήριξης από τους τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς...

Αναλυτικά...

«Σήμερα θέλω να πω 832 ευχαριστώ. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν για μια ομάδα που βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο. Να είναι σίγουροι αυτοί οι 832 πως θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξη.

Να είναι σίγουροι αυτοί οι 832 πως θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξη...

Αν ο κόσμος μας βοηθήσει, θα παίξουμε στην Ευρώπη σε τρία χρόνια όπως σας έχω ξαναπεί. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όμως είναι πως δεν μπορείς να ζητάς, αν δεν ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της ομάδας. Έχουμε χαλάσει τρελά λεφτά για την εποχή μέχρι τώρα.

Θα ήθελα να δηλώσω πως από σήμερα παραιτούμαι από Πρόεδρος της Παναχαϊκής, ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι θέσεις και τα αξιώματα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να γίνει πρόεδρος. Εμείς πάντως δεν θα αφήσουμε την Παναχαϊκή έτσι.

Είναι ντροπή να μην έχουμε ούτε μία πινακίδα στο γήπεδο ή έναν σπόνσορα...

Είναι ντροπή να μην έχουμε ούτε μία πινακίδα στο γήπεδο ή έναν σπόνσορα. Στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω πως η ομάδα ήταν υγιής και εμείς φέραμε την καταστροφή.

Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν και να αγκαλιάσουν διοικητικά την ομάδα έχουν 10 μέρες. Τα ψέματα τελείωσαν.

Στο εξ’αναβολής παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 11 του μήνα θα παίξουμε στο γήπεδο μας με την κοκκινόμαυρη εμφάνισή μας.

Το καλοκαίρι που υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιους για να πάρουν την ομάδα μόλις είδαν τα χρέη έφυγαν τρέχοντας. Να ξέρετε πως εμείς και ο προπονητής θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι αν όλα αυτά τα χρόνια έφταιγε ο Κούγιας και ο Μακρής, τώρα τι φταίει και δεν έρχεται να συνδράμει κανείς στην προσπάθεια; Τα ψέματα τελείωσαν»...

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ