Tweeter button Facebook button Youtube button

Τσιριμπής: «Παραιτούμαι από Πρόεδρος, τα ψέματα τελείωσαν»…

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκής Παναγιώτη Τσιριμπή, στην συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 με την Ζάκυνθο, με τα βέλη του να κατευθύνονται στον κόσμο για την μικρή προσέλευση στο γήπεδο, αλλά και την απουσία στήριξης από τους τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς

Αναλυτικά…

«Σήμερα θέλω να πω 832 ευχαριστώ. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν για μια ομάδα που βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο. Να είναι σίγουροι αυτοί οι 832 πως θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξη.

Να είναι σίγουροι αυτοί οι 832 πως θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξη…

Αν ο κόσμος μας βοηθήσει, θα παίξουμε στην Ευρώπη σε τρία χρόνια όπως σας έχω ξαναπεί. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όμως είναι πως δεν μπορείς να ζητάς, αν δεν ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της ομάδας. Έχουμε χαλάσει τρελά λεφτά για την εποχή μέχρι τώρα.

Θα ήθελα να δηλώσω πως από σήμερα παραιτούμαι από Πρόεδρος της Παναχαϊκής, ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι θέσεις και τα αξιώματα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να γίνει πρόεδρος. Εμείς πάντως δεν θα αφήσουμε την Παναχαϊκή έτσι.

Είναι ντροπή να μην έχουμε ούτε μία πινακίδα στο γήπεδο ή έναν σπόνσορα…

Είναι ντροπή να μην έχουμε ούτε μία πινακίδα στο γήπεδο ή έναν σπόνσορα. Στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω πως η ομάδα ήταν υγιής και εμείς φέραμε την καταστροφή.

Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν και να αγκαλιάσουν διοικητικά την ομάδα έχουν 10 μέρες. Τα ψέματα τελείωσαν.

Στο εξ’αναβολής παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 11 του μήνα θα παίξουμε στο γήπεδο μας με την κοκκινόμαυρη εμφάνισή μας.

Το καλοκαίρι που υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιους για να πάρουν την ομάδα μόλις είδαν τα χρέη έφυγαν τρέχοντας. Να ξέρετε πως εμείς και ο προπονητής θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι αν όλα αυτά τα χρόνια έφταιγε ο Κούγιας και ο Μακρής, τώρα τι φταίει και δεν έρχεται να συνδράμει κανείς στην προσπάθεια; Τα ψέματα τελείωσαν»…

Σχετικά με τον συντάκτη
 1. sekos Reply

  Ο κόσμος της Παναχαϊκής έχει περάσει πολλά και είναι δύσπιστος. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και δείξε οτί ενδιαφέρεστε για μια ΚΑΘΑΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ανταγωνιστική Παναχαϊκή και θα δείτε ότι ο κόσμος θα έρθει. Φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην αγυιά γιατί κακά τα ψέματα η Παναχαϊκή είναι Αγυιά.
  Οσον αφορά χορηγίες και συναφή, ήμαρτον, εσείς είστε οι επιχειρηματίες ποιος πρέπει να κινηθεί για να τους φέρει?
  Είπαμε ο κόσμος είναι πονηρεμένος δεν είναι χαζός.
  Αν ήρθατε για τίποτα περίεργα κόλπα θα φανεί γρήγορα και μην περιμένετε τίποτα. Οι πονηριές τέλειωσαν. Κάντε υπομονή γυριστε Αγυιά προωθείστε την ομάδα όπου και όπως μπορείτε και το 5000ρο κόσμου θα πηγαίνει σύννεφο. Από αυτό το δήμαρχο μην περιμένετε τίποτα, εκτός και αρχίσετε να μοιράζετε κουπόνια της ΚΝΕ στο γήπεδο. Με το Μακρή η Παναχαϊκή ήταν στη Γ’ εθνική, στο πιο στημένο πρωτάθλημα της ιστορίας (όπως είναι τώρα η Σούπερ λίγκα) αλλά ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο μέχρι τελευταία στιγμή.
  Ο λόγος ?
  Ο Μακρής μπορεί να ήταν ότι ήταν άλλα τα έσκαγε, κυρίως ήταν ΚΑΘΑΡΟΣ και στο γήπεδο αυτό φαινόταν, η ομάδα είχε υγεία. Όλοι οι υπόλοιποι πήραν τα @@ του βέρου Παναχαικιώτη.

 2. redblack power Reply

  Αν θες στήριξη κυρ-πρόεδρε, πιάσε τον προπονητή σου και τους παίκτες σου και πες τους να παίζουν μπάλα, εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω 10ευρα για τη σούπα που προσφέρουν στα εντός. Οι καιροί είναι δύσκολοι και λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν. Και κανόνισε να ενισχύεις την ομάδα σωστά και στην ώρα της και λάθη στιλ Κυβελίδη να σταματήσουν να γίνονται. Η ομάδα είναι γυμνή επιθετικά. Επίσης κάνε υπομονή. Ο κόσμος της Πάτρας έχει περάσει πολλά με επίδοξους σωτήρες και μεγαλοπαράγοντες που υπόσχονταν Ευρώπη και Ευρώπη δεν είδε. Αντ’ αυτού πέσαμε στη Γ χάνοντας από χωριά και φάγαμε στη μάπα το κόμπλεξ οπαδών ανύπαρκτων ομάδων. Υπομονή δεν υπάρχει, απλά τα πράγματα, έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό. Κάνε λοιπόν σωστά τη δουλειά σου, βρες και άλλους ανθρώπους σαν τον Νικάκη, οργάνωσε το τμήμα marketing της ΠΑΕ που θα σου φέρει χορηγούς,φτιάξε σωστά τις ακαδημίες που θα δώσουν στην ομάδα δικούς της παίκτες και θα δημιουργήσουν νέους φίλους της ομάδας και έτσι, και ο κόσμος θα γυρίσει στο γήπεδο και Ευρώπη θα παίξουμε και όλα θα γίνουν.

Απαντήστε

*