ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Η ΠΑΕ στα σχολεία, φτιάχνει το "αύριο"...

PAE_Panaxaiki_Sxoleia_Agyias

Επίσκεψη στα σχολεία της Αγυιάς πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το πρωί της Δευτέρας 5/10, όπου οι αστέρες της γνωρίστηκαν και έπαιξαν με τους μαθητές, τους μελλοντικούς Παναχαϊκιώτες...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...
Την ευκαιρία να γνωρίσουν ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής είχαν σήμερα το πρωί μαθητές δημοτικών σχολείων στην περιοχή της Αγυιάς. Οι αθλητές μας αφιέρωσαν αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βρεθούν δίπλα σε μικρά παιδιά για να τους εξηγήσουν τα οφέλη της άθλησης και σωστής διατροφής από μικρή ηλικία αλλά και να τους καλέσουν στο γήπεδο ώστε να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ΠΑΕ για άνοδο της ομάδας στη "Super League".

Οι νεαροί μαθητές από την πρώτη στιγμή έδειξαν την χαρά και τον θαυμασμό τους απέναντι στους αθλητές μας. Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή και πραγματικά πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές έμειναν έκπληκτοι από την ευστροφία και την περιέργεια των μικρών μαθητών για τον αθλητισμό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Οι Λ. Στεργίδης, Χ. Αθανασόπουλος, Γ. Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, M. Pedro, A. Χούσα, Β. Ντελέκος, Perico, V. Djilas είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους νεαρούς φιλάθλους, να τους δώσουν αυτόγραφα αλλά και να παίξουν στον προαύλιο χώρο των σχολείων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αποδεικνύει έμπρακτα πως από φέτος θα είναι δίπλα στους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ