ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

«ΑΧΑΙΟΙ-3»: «Άδειασε μας την γωνιά...»

axaioi_3

Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της Παναχαϊκής "Αχαιοί-3", εναντίον για ακόμη μια φορά του προέδρου της ΠΑΕ εκδόθηκε χθες το βράδυ (10/6), για την υπενθύμιση των όσων έχει κάνει και έχει πει ο μεγαλομέτοχος των "ροσονέρι" και ενόψει της συνέντευξης τύπου της Ερασιτεχνικής...

Αναλυτικά:

«Μάιος 2015 και ενώ η ομάδα αγωνίζεται στην Κόρινθο με την επωνυμία «ΠΓΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» διαβάζουμε ξαφνικά: «Αν πάρουμε το Στάδιο γυρίζουμε πίσω… χθες!»

8 Ιουνίου 2015 και ενώ η ομάδα έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο και έχει βγει τελευταία στα πλέι οφ, διαβάζουμε ξαφνικά: «Πληρώνω την ανακατασκευή της Αγυιάς και το 15% των εισιτηρίων για να επιστρέψει η ομάδα στην Πάτρα»

9 Ιουνίου 2015 και ενώ έχουμε νωπές ακόμα τις μνήμες από την απίστευτη κωμική παράσταση που απόλαυσε όλη η Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Αλέξηδες… διαβάζουμε ξαφνικά:

«Αν δεν μου δώσετε Αγυιά, τότε εγώ πάω... Προσφυγικά!» Ξαφνικά για άλλους, όχι για όλους εμάς που ήμασταν σίγουροι για τα παιχνίδια που παίζει συνεχώς σε βάρος της ομάδας μας και της πόλης ολόκληρης.

Τι σημασία έχει;

Αφού έχει τελειώσει από την Πάτρα…χθες! Μετά το «sold out» και την «απίστευτη στήριξη» του κόσμου στην Κόρινθο, όπου η ομάδα αγωνίστηκε μεταξύ ολίγων συγγενών και μετά την παράνομη, όπως ο ίδιος παραδέχεται, μεταφορά της έδρας στην Κόρινθο, στρέφεται πάλι στους φορείς της Πάτρας και τη διοίκηση της ερασιτεχνικής για να τους εξαπατήσει ακόμη μια φορά.

Στην προσπάθεια αυτή εμπλέκει όσους περισσότερους μπορεί. Λίγες μέρες πριν ενέπλεκε και την αναρμόδια για το θέμα «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής κατηγορίας» για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Η κοινωνία σε πήρε χαμπάρι.

Ο πατρινός λαός δε θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό και σου απαντά:

«Δυστυχώς ζυγίστηκες, μετρήθηκες και βρέθηκες λιποβαρής!!!
Το σκοτάδι θα είναι πολύ βαθύ και μεγάλης διάρκειας»

«Δυστυχώς, ζυγίστηκες, μετρήθηκες και βρέθηκες ...μονός σου !»
Το δείχνει με κάθε τρόπο.

Το κεφάλαιο «Πάτρα» έκλεισε για εσένα.

Δεν πρόκειται να ανεχτεί πλέον την παρουσία σου σε κανένα γήπεδο της Πάτρας.

Σε κανένα γήπεδο της ευρύτερης περιοχής.

Βρες το συντομότερο τρόπο να μας αδειάσεις τη γωνιά.
ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΑΜΕ ΌΤΙ Όποιος παίζει με το όνομα και την ιστορία της ομάδας θα μας βρει απέναντί του. Όχι μόνο εμάς, αλλά όλους τους οπαδούς, όλους τους φιλάθλους, όλη την πόλη….

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ… ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛ..Α…

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΟΧΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Προς Ερασιτεχνική, Δήμο, πολιτικούς και λοιπούς φορείς:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Είναι ανεπιθύμητος στην πόλη και η παρουσία του και μόνο μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις.

Όποιος τον ανέχεται είναι πλέον συνυπεύθυνος.

ΥΓ1: Ειδικά εκεί στην ερασιτεχνική, αν υπάρχει αξιοπρέπεια, θυμηθείτε τις εκφράσεις που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει, θυμηθείτε μερικά από τα τα λόγια του:

«Παιδιά, καλά ξεμπερδέματα στην Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής των 53 ατόμων και ελπίζουμε να βρείτε ποιος έφταιξε για το κατάντημα σας».

ΥΓ2: Αυτοί που έχουν μαντίλι να κλάψουν βγαίνουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στα πλέι οφ της football league. Πώς γίνεται αυτοί που δεν έχουν, να βγαίνουν δεύτεροι στα πλέι οφ της super league και να είναι ήδη στους ομίλους του Europa League;».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ