ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Τέλος ο Σεροπιάν, φέρνει Παπακώστα...

Ο Μουράτ Σεροπιάν δίνει οδηγίες στο φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα

Κάτι παραπάνω από σίγουρο ήταν, πως σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών σήμερα, ο Αρμένιος τεχνικός της Παναχαϊκής Μουράτ Σεροπιάν, θα... πλήρωνε το μάρμαρο της ήττας και θα ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Έτσι λοίπον, μετά την ήττα με 2-1 στην Βέροια, ο προπονητής της "βασίλισσας" πρόλαβε τις εξελίξεις και παραιτήθηκε πριν τον... παραιτήσουν.

Για τους.... γνωρίζοντες τα τεκτενόμενα, η φυγή Σεροπιάν δεν είναι έκπληξη, ούτε η αντικατάσταση του. Εδώ και καιρό, συγκεκριμένα από την μέρα (28 ιουλίου) που ο Γιάννης Παπακώστας  κρίθηκε αθώος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις κατηγορίες που τον βάρυναν ως προπονητή της Καβάλας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έψαξε τρόπο να τον φέρει στην Πάτρα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, αφού είχε ήδη αναλάβει ο Σεροπιάν την θέση του προπονητή (18 Ιουλίου).

Μην ξεχνάμε, πως με τον Παπακώστα υπήρξε συνεργασία στα Γιάννενα, την χρονιά που ο ΠΑΣ απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο Ελλάδας (!). Ο μόνος λόγος για να χαλάσει η μεταγραφή του ταλαντούχου τεχνικού, θα είναι αν αυτός αρνηθεί για προσωπικούς του λόγους.

Πλέον, αναμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον διάδοχο του Σεροπιάν στο πάγκο των "ροσονέρι"...

Υ.Γ. "Pge Ole": Εννοείται πως δεν πρόκειται να αναπαράγουμε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανακοίνωση της ΠΑΕ που πετάει λάσπη για ακόμη μια φορά σε έναν άνθρωπο που απλά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. 

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ