ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' Ομάδα

ΠΑΝΑΧΑΪΣ - ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ 7-1 (ΤΕΛΙΚΟ-Pics.)

Ο Χότζα σκοράρει και κάνει το 2-0 στην 1η νίκη της Παναχαΐδας στην ιστορία, με 7-1 επί του Σταροχωρίου !!!

Ο Χότζα σκοράρει και κάνει το 2-0 στην 1η νίκη της Παναχαΐδας στην ιστορία, με 7-1 επί του Σταροχωρίου !!!

Όχι δεν κάνετε λάθος... Ο τίτλος είναι σωστός... Το σκορ είναι σωστό, η Παναχαΐδα νίκησε... και έβαλε 7 (!!!)
Μετά την εμφάνιση όλο υποσχέσεις με την Πατραϊκή, η μικρή ομάδα της Παναχαϊκης, μπήκε στο γήπεδο σαν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, από το 1ο λεπτό δεν άφησε καμία επιλογή στο Σταροχώρι και με τους Γεωργόπουλο-Χότζα σε μεγάλη μέρα διέλυσε την ομάδα από την Δυτική Αχαΐα, με το εντυπωσιακό 7-1, στην παρθενική νίκη της ομάδας στην ιστορία της (!!!!!)

Κάθε επίθεση "μύριζε" γκολ, οι "ροσονέρι" δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση την ομάδα του πρώτου-δέυτερου ματς και με εντελώς ανανεωμένο ηθικό, πείσμα και κυρίως "την μπάλα κάτω", η Παναχαΐδα γέμισε χαμόγελα τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Αγυιά...

Με το σκορ στο 4-0 από το ημίχρονο, το παιχνίδι είχε κριθεί και απλά αναμενόταν το τελικό σκορ και η έκτασης νίκης των "κοκκινόμαυρων" στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους (μέχρι την επόμενη)...

Πολλά νεύρα, άσχημη συμπεριφορά και βαριές κουβέντες από τους φιλοξενούμενους, που ευτυχώς δεν πήραν διαστάσεις...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
3' Γκοοοοολ: Κόρνερ με τον Γεωργόπουλο από αριστερά, στο β' δοκάρι ο Κωτσής με πλασέ κάνει το 1-0..!!!
10' Γκοοοοοοοολ: Απευθείας Φάουλ του Γεωργόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα, 2-0 η Παναχαΐδα..!!!
18' Γκοοοοοοοοοολ: Κάθετη του Γεωργόπουλου στον Χότζα που φεύγει στη πλάτη της άμυνας, φτάνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και πλασάρει για το 3-0...!!! (*)
24' Προβολή: Του Κωστόπουλου, από κόρνερ του Α. Σκέντζου από δεξιά, άουτ.
25' Σουτ: Αδύναμο του Κωστόπουλου πάνω στον Χάσκαρη.
41' Γκοοοοοοοοοοολ: Ο Παπουτσής βγάζει μπαλιά πίσω από τους αμυντικούς και πάλι ο Χότζα τετ α τετ με τον Παπαρούσσσο, δεν αστοχεί ο παίκτης της Παναχαΐδας, 4-0..!!!
43' Απευθείας Φάουλ: Του Γεωργόπουλου, άουτ.
-Β' ΜΕΡΟΣ-
56' Σουτ: Του Κωστόπουλου, απέκρουσε ο Χάσκαρης.
59' Σουτ: Του Γ. Παλούμπη, έξω από την περιοχή, άουτ.
60' Σουτ: Του Μπαλάσκα με το αριστερό, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
65' Γκοοοοοοοοοοοοοοολ: Από καραμπόλα, διώξιμο αμυντικού ελάχιστα κάτω από το κέντρο, η μπάλα σε κεφάλι συμπαίκτη του και η Παναχαΐδα στην κόντρα, με τον Γεωργόπουλο έξω από την περιοχή να σουτάρει και να κάνει το 5-0..!!!!!
68' Κεφαλιά: Του Κωστόπουλου από γέμισμα από τα δεξιά, άουτ.
75' Σουτ: Του Μητρόπουλου, από δεξιά, άουτ.
77' Ευκαιρία: Ο Γεωργόπουλος από αριστερά, μέσα στην περιοχή, γεμίζει β' δοκάρι όπου ο Βέλιου είναι μόνος με κενή εστία, κεφαλιά του νεαρού πάνω στον τερματοφύλακα (!)
78' Τετ α τετ: Του Βέλιου μετά από μπαλιά του Παναγόπουλου, κόρνερ.
79' Ευκαιρία
: ο Γεωργόπουλος από δεξιά μπαίνει στην περιοχή, περνάει τους αμυντικούς, πλασάρει, μεγάλη επέμβαση του Παπαρούσσου, κόρνερ.
80' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Μπαλιά από δεξιά του Δημητρουλόπουλου, ο Γεωργόπουλος και ο Σπαθάρης μόνοι με τον τερματοφύλακα τον βάζουν στην μέση, ο πρώτος πασάρει στον δεύτερο που σε κενή εστία κάνει το 6-0..!!!!
81' Σουτ: Του Μητρόπουλου, διαγώνια άουτ.
85' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Κόρνερ από δεξιά του Γεωργόπουλου, η μπάλα στην περιοχή, ο Πετρόπουλος με προβολή κάνει το 7-0...!!!
86' Σουτ: Του Κανελλόπουλου, άουτ.
87' Γκολ: Ο Μητρόπουλος από δεξιά στη τελική γραμμή κάνει γύρισμα και ο Γ. Παλούμπης πετυχαίνει το γκολ της τιμής, 7-1...!!!

Οι συνθέσεις…
Παναχαΐς (Κραβαριώτης): Χάσκαρης, Μάτα, Δημητρουλόπουλος, Κωτσής, Κούσης (54' Σπαθάρης), Θανόπουλος, Παναγόπουλος, Παπουτσής (76' Πετρόπουλος), Χότζα (60' Ράπτης), Γεωργόπουλος, Βέλιου…
Σταροχώρι (Κατσαΐτης): Παπαρούσσος, Α. Σκέντζος, Μπαλάσκας, Καραμάνος, Τσαγκάρης (65' λ.τ. Γ. Παλούμπης), Κωστόπουλος, Γ. Παλούμπης, Δ. Σκέντζος, Κλουκινιώτης (60' Αποστολόπουλος), Μητρόπουλος, Φ. Σκέντζος (36' Κανελλόπουλος)…
Διαιτητές: Σαφαρίκας (Κουτρούμπας - Νικάκης)…

Μικρά-Μικρά…
* Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο παρά τις καλές καιρικές συνθήκες, με τους οργανωμένους εκεί, αρκετά πιο χαλαρούς, να... χορταίνουν γκολ (!)

* Με ένα... φίλι στο κεφάλι (!), αφιέρωσε ο Χότζα το δεύτερο του γκολ, στον Άγγελο Ροζή που καθόταν σε μια γωνία με Πετράτο και Μαραμένο και παρακολουθούσαν το ματς...!!!

Ο Χότζα φιλάει τον Ροζή και του αφιερώνει το 2ο προσωπικό του γκολ (Και 3ο της ομάδας του)

Ο Χότζα φιλάει τον Ροζή και του αφιερώνει το 2ο προσωπικό του γκολ (Και 4ο της ομάδας του)

* Για μια "λίστα" και τους επιθετικούς της ομάδας έγινε λόγος, με τον Γεωργόπουλο μετά το 5-0, να γυρίζει στον Κραβαριώτη και να του λέει όλο νόημα "σβήσε μας από τη λίστα", με τα χαμόγελα από τους ανθρώπους του πάγκου και του προπονητή διάπλατα...

* Απίστευτο, αλλά το Σταροχώρι είχε στην 11αδα του δύο παίκτες, 47 και 46 ετών (!!!) και ακόμη έναν 47χρονο στον πάγκο (!!!)


2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ