ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΓΕ

Και η ΠΓΕ για τον Βουλγαράκη...

pge_logo

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για τον Σπύρο Βουλγαράκη, η απώλεια του οποίου συγκλονίζει από χθες το ποδοσφαιρικό κοινό της Πάτρας...

Αναλυτικά...

«Το διοικητικό συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης στο άκουσμα του θανάτου του δάσκαλου Σπυρου Βουλγαρακη , αισθάνεται πρώτα από όλα την ανάγκη να συλλυπηθεί την οικογένεια του.

Άνθρωποι σαν τον κυρ Σπυρο αποχωρώντας από την ζωή κάνουν φτωχότερη και την αθλητική κοινότητα.

Ηταν ο δασκαλος που εβαλε τα θεμελια της μεγαλης ομαδας της Παναχαικης της δεκαετιας του 1970

Αυτος εψαξε στις αλανες και μαζεψε τον Δαβουρλη, τον Ρηγα, τον Λεγατο, τον Μιχαλοπουλο, τον Λεβεντακο τον Σταβοπόδη και εκατονταδες άλλους ποδοσφαιριστες που δοξασαν τα χρωματα της Παναχαικης μεσα και εξω από την Ελλαδα

Εργο δικο του ηταν η ομαδα αυτή που καταφερε να είναι η πρωτη επαρχιακη που βγηκε στην Ευρωπη το 1973.

Εργο δικο του ηταν και οι επομενες γενεες ποδοσφαριστων που επαιξαν στην Παναχαικη και σε πολλες ομαδες της Ελλάδος όπως ο Γιάννης Ψαρας, ο Παρις Γεωργακοπουλος ο Μπαμπης Σπανοσωτηροπουλος και πολλοι αλλοι.

Ρομαντικός, απλός, σεμνός, λιγόλογος χωρις φανφαρες για προβολη του εργου του στα ΜΜΕ , αφοσιωμενος στο εργο του, που δεν ηταν άλλο από την παραγωγη ταλεντων του ποδοσφαιρου, υπηρέτησε την κοινωνία, τον άνθρωπο και το ποδόσφαιρο με συνέπεια και αξιοπρέπεια».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ