ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Η "κόντρα" ΤΑΑ Παναχαϊκή - ΠΑΟ συνεχίζεται...

Σύρραξη στο τέλος του ματς με τους βοηθούς να έρχονται στα χέρια...

Σύρραξη στο τέλος του ματς με τους βοηθούς να έρχονται στα χέρια...

Η... κόντρα ανάμεσα στο ΤΑΑ Παναχαϊκή και την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται !!!

Αφορμή η οικονομική διαμάχη των "πρασίνων" με τον Στάθη Ντονά, που κρατάει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια... Πέρυσι να σας θυμίσουμε ότι και στο πρωτάθλημα στην Κυψέλη ο Ντονάς δεν είχε πάει καν να αγωνιστεί φοβούμενος από απειλές των φίλων των "πρασίνων" (ΕΔΩ).

Λίγους μήνες μετά η Παναχαϊκή χάνοντας στα "play-out" στην Αθήνα, ουσιαστικά υποβιβάστηκε με την κόντρα να διαιωνίζεται με επεισόδια σε Αγυιά (ΕΔΩ) και Κυψέλη (ΕΔΩ)...

Έπειτα από αυτά, η κόντρα των δύο ομάδων συνεχίστηκε και πριν λίγες ώρες η ένταση χτύπησε "κόκκινο", αφού το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποφάσισε να δώσει παράταση μιας μέρας στην υπόθεση του χρέους του Παναθηναϊκού στον πρώην αθλητή του, καθώς ενώ ο δικαστής είχε προτείνει να δοθούν 15.000 στον παίκτη και δύο εγγυητικές μέχρι τον Απρίλιο, ενώ ο Στάθης Ντονάς ζήτησε και τους τόκους, κάτι που δεν δέχθηκαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού»...

ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟ ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ...!!!
Αυτό πάντως που συζητιέται πό χθες είναι η παρέμβαση της Παναχαϊκής, με τους Πατρινούς να ζητάνε τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην Α1. Η ομάδα της Πάτρας ζήτησε την τιμωρία του «τριφυλλιού» τόσο για τα χρέη στον παίκτη της ομάδας τους πλέον, όσο και γιατί οι «πράσινοι» είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια,.. Όμως, ο ΠΑΟ είχε αποσύρει την προσφυγή πριν καν εκδικαστεί και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και τόνιζαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα....

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποφάσισε:
1.Η αίτηση ανάκλησης του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά Ευστάθιου Ντονά αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00.
2.Η αίτηση καταγγελία του Ευστάθιου Ντονά κατά του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00».

ΝΤΟΝΑΣ: «ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΠΟΤΕ...»
Άμεση η απάντηση του παίκτη των "ροσονέρι" στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, στην οποία τονίζετε πως η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή πάρθηκε χωρίς την συναίνεσή του ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα διακανονισμό!

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παναθηναϊκου σχετικά με τις οφειλές του προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ουδέποτε συναίνεσα στο να γίνει η αποπληρωμή του χρέους με διακανονισμό, παρ’ολα αυτά ο κ. Αθλητικός Δικαστής ζήτησε απο τον Παναθηναϊκο να πραγματοιποιήσει τη καταβολή 20.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την προσκόμιση 2 (δύο) εγγυητικών επιταγών τραπέζης Νοεμβρίου 2014 και Απριλίου 2015 στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Η έκβαση της χθεσινής δίκης κατά τον Παναθηναϊκο πήρε διαφορετική τροπή καθως προσκόμισαν 3 (τρείς) συναλλαγματικές Δεκεμβριου 2014, Μαρτιου 2015 και Αυγουστου 2015 και κατατέθηκαν 15.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία τελικώς παρανόμως δεν μου δόθηκαν. Με αυτό το τρόπο δεν κατέστει δυνατό να εγγυηθεί η καταβολή της οφειλής μελλοντικά και γι’αυτό το λόγο πήρε η δίκη αναβολή για σήμερα 10/09/2014.

‘Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός δεν πρόσκομισε εγγυητικές επιταγές τραπέζης όπως αυτό ζητήθηκε απο τον κ. Αθλητικό Δικαστή με αποτέλεσμα να μην δεχτεί τη λύση της υπόθεσης. Προσωπικά ζητώ την άμεση καταβολή της οφειλής και δεν δέχομαι κανενός είδους διακανονισμό.

Με Εκτίμηση,
Ντονάς Ευστάθιος».

3 Σχόλια

3 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ