ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Λευκό "Χ" στην Κέρκυρα...

0-0 το φιλικό ανάμεσα σε Κέρκυρα και Παναχαϊκή...

0-0 το φιλικό ανάμεσα σε Κέρκυρα και Παναχαϊκή...

Χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό της Παναχαϊκής με την Κέρκυρα το Σάββατο το απόγευμα στο κεκλεισμένων ΕΑΚ...

Οι "ροσονέρι" στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα "Super League", δημιουργώντας και πολλές ευκαιρίες...

Αναλυτικά όπως το μετέδωσε το corfusports.gr...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
4': Ομπράντοβιτς και Ανδρεόπουλος παίζουν ωραία το "ένα- δύο" από αριστερά, "κόψιμο", προβολή του Βλάχου στο ύψος της μικρής περιοχής, λίγο άουτ.
7': Ο Μαρκόφσκι δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, εκτός στόχου.
11': Λάθος γύρισμα του Σκερλετίδη προς τον τερματοφυλακά του, ο Μαρκόφσκι παρεμβαίνει, αλλά στο τετ α τετ με τον Μπαλασάκη, δεν καταφέρνει να τον νικήσει.
14': Μεγάλη ευκαιρία για Κέρκυρα, όταν, μετά από γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαρκόφσκι, εξ επαφής, νικιέται από τον Μπαλασάκη.
22' :Αξιόλογο σουτ του Χούσα, με το αριστερό, έξω από την περιοχή, σταθερά ο Κουτζαβασίλης.
25': Ωραία ενέργεια του Ντα Κόστα μέσα στην περιοχή και αριστερά, περνάει τον Μπεν Σαμπάτ, σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει αρκετά έξω απ' την εστία.
26': Ωραία ενέργεια του Ντα Κόστα μέσα στην περιοχή και αριστερά, περνάει τον Μπεν Σαμπάτ, σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει αρκετά έξω απ' την εστία.
27': Ωραία σέντρα του Χούσα από δεξιά, κεφαλιά του Μαρουκάκη, πάνω απ' τα δοκάρια.
33': Kαλή κίνηση και σουτ του Μαρουκάκη από απόσταση, ξανά πάνω απ' τα δοκάρι.
-Β' ΜΕΡΟΣ-
46': Σέντρα για Παναχαϊκή και... ευκαιρία! Ωραίο ένα- δύο Μαρουκάκη- Ντα Κόστα, τελείωμα του πρώτου, από επίκαιρη θέση, λίγο πάνω απ' τα δοκάρια.
52': Διαγώνιο σουτ του Ντα Κόστα, στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη.
55': Εξαιρετική δεξιά- διαγώνια του Μπαλού στον Ζλατκόφσκι, δύο προσποιήσεις, συγκλίνει, σουτάρει, έξω.
59': Ατομική προσπάθεια του Ζορμπά και σουτ, αποκρούει ο Παπαδόπουλος
72': Ωραία ενέργεια και σέντρα του Καϊκούτ από αριστερά, η μπάλα φθάνει στον Χαβίτο, με... πιάτο την εστία, σουτ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Αναστασόπουλος βάζει με... βουτιά το σώμα του... ασπίδα και κόρνερ.
78': Έξυπνη απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, από πλάγια δεξιά, διώχνει με γροθιές ο Παπαδόπουλος, που κατάλαβε τη φάση.
80': Ο Ρόχας στον Καϊκούτ, ο οποίος, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με πλάτη στην εστία, κατεβάζει, γυρίζει, σουτάρει, για να σώσει με το ένα χέρι ο Παπαδόπουλος.
90'+1': Κόρνερ Χαβίτο από δεξιά, καταπληκτικό εναέριο, γυριστό βολ πλανέ του Γεωργακόπουλου στην κίνηση, σώζει πάνω στη γραμμή με το στήθος, ο Χαρτσιάς.

Οι συνθέσεις...
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Ζορμπάς, Γκόμες, Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Μπόρχα Σάντσες, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος...
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημ. Σπανός): Μπαλασάκης (46' Παπαδόπουλος), Χούσα, Κοντοχρήστος, Σούλης, Άλλα, Μπαλού (57΄Μαζιώτης), Γκατιάγκα, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι (70' Μασούρας), Ντα Κόστα (57' Πλέγας), Μαρουκάκης (81' Κωστούλας)...
Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς...
Βοηθοί: Μιχάλης Στόικος - Θωμάς Βλάσσης...

Β' μέρος: Αλλαγή τερματοφύλακα για Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος αντί Μπαλασάκη) κι ακόμα: μέσα οι Πατηνιώτης, Κάργας, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς, έξω οι Κοντοχρήστος, Αλλά, Γκατιάγκα, Σκερλετίδης, 57' Άλλες δύο αλλαγές για Παναχαϊκή: έξω Ντα Κόστα, Μπαλού, μέσα Πλέγας και Μαζιώτης...
(65') Μαζικές αλλαγές για Κέρκυρα. Μέσα οι Χαβίτο, Ναγιάρ, Ρόχας, Βενέτης, Καϊκούτ, Κόντος, Μαραγκός. Επτά... Στη θέση των: Μαρκόφσκι, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Ομπράντοβιτς, Μπόρχα Σάντσες και Σαμπάτ...

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...
Στον πάγκο οι: Σέτκους (τ), Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας, Κόντος, Χαβίτο, Ντιόγκο, Γεωργακόπουλος.
Στον πάγκο οι: Πατινιώτης, Κωστούλας, Κάργας, Παπαδόπουλος (τ), Μασούρας, Πλέγας, Μαζιώτης, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον τέταρτο διαιτητή: Πέτρος Νικόπουλος αντί Κώστα Τόμπρου, δεδομένου ότι ο δεύτερος διαιτήτευσε (επίσης εκτάκτως) τον πρωινό αγώνα των Νέων με τον Πανθρακικό (1-1).

Σε... φθινοπωρινές συνθήκες θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας Φαιάκων και Αχαιών στο (κεκλεισμένων) ΕΑΚ, επ’ αφορμή της διακοπής της Super League, λόγω Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
(Pregame ΕΔΩ
)
(Το ματς ΕΔΩ - Μέρος 1)
(Το ματς ΕΔΩ - Μέρος 2)

Πηγή ρεπορτάζ: corfusports.gr

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ