ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αποκαλυπτήρια στη Λεωφόρο...

Ο Μπόζιτς μόλις έχει στείλει στα δίχτυα την... ρουκέτα καιη ΠΓΕ κάνει το 2-0 επί του Παναθηναϊκού (!!!)

Ο Μπόζιτς μόλις έχει στείλει στα δίχτυα την... ρουκέτα καιη ΠΓΕ κάνει το 2-0 επί του Παναθηναϊκού (!!!)

Στην ιστορική Λεωφόρο επιστρέφει μετά από 11 χρόνια η Παναχαϊκή (13/8 - 9μ.μ.), που συμπλήρωσε μια γεμάτη δεκαετία μακρυά από τα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παλεύει με τους "δαίμονες" της για να ξαναγίνει η "μεγάλη" Παναχαϊκή της δεκαετίας του '80...

Το... φάντασμα (χωρίς οπαδούς, χωρίς στήριξη, χωρίς ενδιαφέρον ελέω προέδρου), λοιπόν μίας εκ των μεγαλύτερων επαρχιακών ομάδων θα βρεθεί στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", για ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό, που μια εβδομάδα αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ (από την Σταντάρ Λιέγης) και συνεχίζει στο Γιούροπα όπου τον περιμένει η Μίντιλαντ...

Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ για τον Δημήτρη Σπανό και το επιτελείο του και στην αποστολή των "ροσονέρι" υπολογίζονται 21 ποδοσφαιριστές που θα «πατήσουν» στην Λεωφόρο και αυτοί είναι οι: Μπαλασάκης, Κοντοπίδης, Τσώνης, Αλμπί, Χούσα, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Τσούπρος, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Ντα Κόστα, Πλέγας, Χοτζάλι, Στεργίδης, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι, Μασούρας, Μαρουκάκης και Κωστούλας.

Εκτός αποστολής οι νεαροί Λεγάτος, Πατινιώτης, Τσαρτόλιας, Μπαρούτας, Μαζιώτης, Κ. Παπαδόπουλος και ο Τιγγιρίδης που θα αγωνιστούν με τον Ιωνικό στο φιλικό τη Κυριακής 16/8 στη Νεάπολη...

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ, ΛΟΓΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (!!!)
Ένα απρόοπτο περίμενε την αποστολή της Παναχαϊκής η οποία -όπως δημοσίευσε το achaiasports.gr-, μετά από συνεννόηση με την αστυνομία, αποφασίστηκε να μην κάνει στάση στη Κόρινθο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αφού υπήρχε φόβος η Πατρινή ομάδα να συναντηθεί με φιλάθλους του Ολυμπιακού που ανεβαίνουν στην Αθήνα για το φιλικό των "ερυθρολέυκων" με την Μπενφίκα. Ετσι για προληπτικούς λόγους η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, απευθείας στη Λεωφόρο και χωρίς στάση στην Κόρινθο, που αρχικά είχαν υπολογίσει οι «κοκκινόμαυροι» για να γευματίσουν!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΖΕΚΑ, ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΤΣ...
Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου και αυτός 21 ποδοσφαιριστές για το σημερινό φιλικό, αφήνοντας εκτός τον Ζέκα που ακολουθεί θεραπεία, αλλά και τους Κλωναρίδη και Πέτριτς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή των «πράσινων»: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Καρέλης και Μπούι.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ...
* Τα εισιτήρια του φιλικού τιμώνται 5€...

* Το παιχνίδι που ξεκινά στις 9μ.μ. θα μεταδώσει ζωντανά το Novasport...

* Οι δύο ομάδες έχουν να θυμούνται το περσινό καλοκαιρινό φιλικό (8/9/13) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τους "πράσινους"...!!!!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ