ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

"Πρόσκληση να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της Παναχαϊκής"

Ο Άγγελος Ροζής στα ηνία των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής...

Ο Άγγελος Ροζής στα ηνία των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής...

Φοβερό ενδιαφέρον προκάλεσε η είδηση της αναβίωσης των "κοκκινόμαυρων" ακαδημιών ποδοσφαίρου και από χθες ο Άγγελος Ροζής, που ανέλαβε την οργάνωση του εγχειρήματος, βρίσκεται στην πρώτη θέση των ανθρώπων που ενδιαφέρει να τοποθετηθούν για του τι μέλλει γενέσθαι...

Ο υπεύθυνος λοιπόν της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής Γ.Ε. μίλησε στο σάιτ του ρ/φ σταθμού ΣΠΟΡ FM, όπου και αποσαφήνησε κάποια πράγματα, ξεκαθαρίζοντας πολλες από τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το σάιτ του ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3...
(Πηγή: ΕΔΩ)

Γεννηθείς στις 22 Απριλίου 1968, ο Άγγελος Ροζής αλλάζει πόστο στην καριέρα του και αναλαμβάνει ένα νέο, αθλητικό εγχείρημα με επίκεντρο τις ακαδημίες της Παναχαϊκής.

Είναι καθηγητής ΤΕΦΑΑ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπου εργάζεται τα τελευταία 18 χρόνια έως και σήμερα. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στο κομμάτι της οργάνωσης και τη διοίκησης. Πλέον, θα βρίσκεται στην Παναχαϊκή και μιλά στον SportFmPatras για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Νέος σταθμός στην επαγγελματική σου καριέρα η Παναχαϊκή, όπου θα ξεκινήσεις την ενασχόληση με τις ακαδημίες. Είναι μία πρόκληση για σένα;
Α.Ρ.
: Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση μου έκανε μία πρόταση που με τιμά. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και με πολλή δουλειά και άξιους συνεργάτες, θα δημιουργήσουμε ένα οικοδόμημα, που θα βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Είναι μεγάλη η ιστορία της Παναχαϊκής και πρέπει να φανούμε αντάξιοι, οπότε αντιλαμβάνεσαι πώς όντως, αποτελεί πρόκληση.

Ο βασικός στόχος του εγχειρήματος;
Α.Ρ.: Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μεγαλώσουμε τους επόμενους ποδοσφαιριστές, που θα ανδρώσουν στο μέλλον, την μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Η πρότασή να αναλάβεις καθήκοντα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής πώς προέκυψε;
Α.Ρ.
: Φευγοντας από η Θύελλα Πατρών, δέχτηκα μία πρόταση από τον Πρόεδρο Νίκο Ράπτη και τον γραμματέα Δημήτρη Τσαούσογλου. Με κάλεσαν, τους έκανα μία πρόταση πλάνου, συνεχίσαμε με 2-3 διαδικαστικά ραντεβού και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε.

Μπορείς να αποκαλύψεις και σε εμάς, τι αφορούσε το πλάνο;
Α.Ρ.: Φυσικά. Αφορά στη λειτουργία του νέου ποδοσφαιρικού τμήματος, τη δημιουργία μπουτίκ και την εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, με παράλληλες λειτουργίες που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για τι ηλικίες παιδιών μιλάμε;
Α.Ρ.: Πρόκειται για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Είμαι πεπεισμένος πώς θα βγουν νέα ταλέντα, αυτή άλλωστε είναι και η υποχρέωσή μας. Σίγουρα προέχει να περνά καλά το παιδί και να συνδυάζει τον αθλητισμό με τη διασκέδαση.

Θα μας αναφέρεις τους συνεργάτες σου;
Α.Ρ.: Είναι ο Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, που έχει αναλάβει χρέη συμβούλου επί τεχνικών θεμάτων και από αύριο, θα ανακοινώσουμε και τα υπόλοιπα ονόματα.

Πώς μπορεί κάποιος γονέας να σας βρει;
Α.Ρ.: Λειτουργεί η Γραμματεία της Ερασιτεχνικής του μπάσκετ και στη συνέχεια, θα μεταφερθούν τα δικά μας γραφεία στις εγκαταστάσεις του ποδοσφαίρου. Θα βγει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες με τηλέφωνα, στοιχεία πληροφοριών και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο της Αγυιάς και σκεφτείτε πόσο όμορφο θα είναι., ο κάθε μικρός ποδοσφαιριστής να παίζει σε ένα γήπεδο με κόσμο, όπου ανδρώθηκαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας, θες να αναφέρεις κάτι άλλο;
Α.Ρ.: Καλούμε όλα τα παιδιά της περιοχής να περάσουν από τις ακαδημίες μας, την πύλη μιας ιστορικής ομάδας. Επίσης, ζητάμε την βοήθεια των φίλων της Παναχαϊκής, να αγκαλιάσουν το νέο μας εγχείρημα, που έχει ως σκοπό το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών μας.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ