ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

Οι "Guetto" νικητές στο "Beach Hoops"...

beach_hoops_2014

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, το μπασκετικό θερμόμετρο έσπασε από τις μαγικές στιγμές που μας πρόσφεραν απλόχερα, για μια ακόμα χρονιά, τρίτη συνεχόμενη, οι αθλητές που πήραν μέρος στο Beach Hoops Men’s Open 2014.

Μια διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους του μπάσκετ αλλά και από τους θεατές.

Το Σάββατο το μεσημέρι άρχισε το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Beach Hoops που βρίσκετε στον χώρο του φιλόξενου SAO Beach Bar.

Οι μάχες ως συνήθως κολοσσιαίες.

Ο ανταγωνισμός για μια θέση στην τελική τετράδα σκληρός.

Ο ήλιος και η άμμος να δημιουργούν έναν ιδιαιτέρως ευχάριστο αλλά και απαιτητικό αγωνιστικό χώρο.

Οι προσπάθειες των αθλητών να εντυπωσίαζαν συνεχώς τους θεατές…

Έτσι κάπως κύλησε όλο το Σάββατο το απόγευμα και μέχρι το βράδυ είχε δημιουργηθεί η τετράδα του τελικού.

Οι τέσσερις ομάδες ήταν οι Guetto (Μανδαλάκης Γ., Χαραζίδης Σ., Αδαμόπουλος Μ.), οι Holidays (Βουρνάς Α., Κάλης Σ., Καλός Β.), οι Λαου Λαου (Αλεξόπουλος Α., Χρυσανθακόπουλος Ν., Φραγγούλιας Κ.) και οι Dymi Die (Χρίστοπουλος Π., Μαντζώρος Β., Μαντζωρος Γ.)!

Την Κυριακή, την μεγάλη μέρα της τελικής φάσης του Men’s Open, η αγωνία κοινού και θεατών δεν σταμάτησε ούτε στιγμή, οι μεγάλες φάσεις «έδιναν κι έπαιρναν», σε κάποια από τα ματς ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, κάτι δύσκολο για μπάσκετ στην άμμο, αλλά οι αθλητές ήταν όλοι αποφασισμένοι να είναι νικητές.

Το ίδιο συνέβη και στο Shoot Challenge, όπου το τρόπαιο διεκδίκησαν τελικά οι συμπαίκτες στους Guetto, Γιάννης Μανδαλάκης και ο Μάκης Αδαμόπουλος με τον Νικητή, Μανδαλάκη, να κερδίζει τον διαγωνισμό μετά από τρεις extra γύρους που παίχτηκαν ώστε να καθοριστεί ο νικητής.

Βέβαια τα περισσότερα βλέμματα τα έκλεβαν τα κορίτσια της χορευτικής ομάδας La Pena Loca, που χόρευαν στα διαλλείματα της αγωνιστικής δράσης, μέσα στην καυτή άμμο, με μαγευτικές λάτιν διαθέσεις και ιδιαίτερα αισθησιακές κινήσεις….
αλλά ας μείνουμε στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι!

Στο κυρίως μέρος της διοργάνωσης, ο τελικός ήταν ανάμεσα στους Holidays και στους Guetto και ήταν αυτό που όλοι περίμεναν, μια μάχη για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα, μια εκπληκτική ενέργεια για κάθε πόντο, όλη η δίψα για νίκη σε κάθε πάσα! Νικητές τελικώς αναδείχθηκαν οι Guetto των Σωτήρη Χαραζίδη, Μάκη Αδαμόπουλου και του τρομερού Γιάννη Μανδαλάκη που σάρωσε τα βραβεία αφού ήταν και ο MVP του Beach Hoops Men’s Open 2014.

Το Beach Hoops δεν τελείωσε ακόμα, την επόμενη Κυριακή 22/06/2014 θα διεξαχθεί το Women’s Open 2014, η πρώτη επίσημη διοργάνωση για γυναίκες, όπου περιμένουμε περισσότερο ανταγωνισμό και εξίσου μεγάλο πάθος για τη νίκη από τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος (έναρξη αγώνων 14:30).

Οι διοργανωτές, η ομάδα του BEACH HOOPS, ευχαριστούν τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης.
Το Sao Beach Bar για όλη την υλικοτεχνική υποστήριξη και γενικά την κάθε δυνατή βοήθεια που προσφέρει, την εταιρεία extreme imports για την προσφορά ισοτονικών OSHEE στους αθλητές, την μελισσοκομεία Ζαμπέτας, το γραφείο ασφαλειών του Νεοκλή Τσάφου, την πιτσαρία εστιατόριο Εν Ελλάδι, τους αθλητικούς συλλόγους Αστέρια Αχαΐας και Α.Ο. Δύμης, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο της «Πύλη Υαλοχαρακτική» για τα έπαθλα και φυσικά τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη βοήθεια του...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ