ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Ήττα σε Βραχνέικα και... ΕΠΑΕ

Φάση στα καρέ του Διαγόρα από τους μικρούς "ροσονέρι"

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το σημερινό φιλικό της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής στα Βραχνέικα, με τον τοπικό Διαγόρα (2-0).

Οι μικροί "ροσονέρι", βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων σήμερα το μεσημέρι και το "Pge Ole" ήταν εκεί για να δει:

-Τα πανηγύρια μετά την ανακοίνωση της αθώωσης της ομάδας (έστω και με το -5)...

-Τα ερωτηματικά για το ποδοσφαιρικό τους αύριο (αναβολή του πρωταθλήματος Νέων από την ΕΠΑΕ)

-Την ήττα από τον Διαγόρα με 2-0...

Ο αγώνας...
Η Παναχαϊκή ήταν αρκετά καλή στο α' μέρος, με πολύ κίνηση στο άξονα από Κοτσόκολο-Βετούλα-Φέργκος, τους Μπιλιάνη και Ντεμάι στα άκρα να δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους τους και μοναδικό ευαίσθητο σημείο, το κέντρο της άμυνας, εκεί που αγωνίζονταν οι Χούσα (χαφ)-Μπεσμίρ.

Ο Δημήτρης Σουγλέρης, στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα Νέων, δοκίμασε τους παίκτες του και σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος, ενώ στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεση του.

Τα γκολ για τους "κυανόλευκους" πέτυχαν οι Δημήτρης Τσούντος στο α' μέρος και Ανδρέας Νικολόπουλος στην επανάληψη. Για την ΠΓΕ, είχε ακυρωθεί γκολ του Χούσα στο α' μέρος ως οφσάιντ...

Οι συνθέσεις...
Διαγόρας Βρ. (Καπετανάκης): Κουστουμπάρδης, Διονυσακόπουλος, Μακρής, Αμπατζής, Νίκας, Γεωργίου, Δ. Τσούντος, Νάτσης, Παρίσης, Β. Τσούντος, Γ. Νικολόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Α. Νικολόπουλος, Βογιατζής, Λιούρδης, Αλεξανδρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μπίζος, Ντινόπουλος, Πυρρής, Αμαρίλιο.
Παναχαϊκή (Σουγλέρης): Δρακόπουλος (35' λ.τ. Κολοβούρης), Μιχαλόπουλος, Μπεσμίρ, Χούσα, Μάργαρης, Κοτσόκολος, Φέργκος, Μπιλιάνης, Βετούλας, Ντεμάι, Μητρόπουλος.
Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Ανδριανός, Σκιαδόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσελάι, Γκούμας.

Αναβολή για 1 εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Νέων...
 Η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μετέθεσε την πρεμιέρα των Νέων για μία εβδομάδα. Με δεδομένο, ωστόσο, ότι πόροι δεν υπάρχουν και οι ομάδες δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα, τότε είναι βέβαιο ότι το πρωτάθλημα Νέων θα πάει ακόμα πιο πίσω...

Η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ανέβαλε το Πρωτάθλημα Νέων της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για μια εβδομάδα"...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ