ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

TAA: «Ανεπιθύμητη η Παναχαϊκή στην Volley League»...

Διακοπή στο ματς, οι παίκτες κοιτούν τα δημοσιογραφικά..

Διακοπή στο ματς, οι παίκτες κοιτούν τα δημοσιογραφικά..

Την δική της εκδοχή για τα γεγονότα του Βραχατίου και εξέδωσε πριν λίγο το ΤΑΑ Παναχαϊκή, που καυτηριάζει σε γενικές γραμμές την συμπεριφορά των ανθρώπων του Παμβοχαϊκού απέναντι στους οπαδούς της ομάδας αλλά και τον "πόλεμο" τον οποίο δέχονται οι Πατρινοί στην φετινή παρθενική τους συμμετοχή στην Α1'...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναχαϊκή...

Ακόμα ένα επεισόδιο του σίριαλ «Ανεπιθύμητη η Παναχαϊκή στην Volley League» παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βραχάτι. Σε ένα γήπεδο που σπάνια γεμίζει κατά την εφετινή σεζόν και όπου κατά το παρελθόν αλλά και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν δώσει το παρόν πολυάριθμοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, της ΑΕΚ κ.α. ομάδων, το βράδυ του Σαββάτου με το που εμφανίστηκαν 40 οπαδοί της Παναχαϊκής που μετακινήθηκαν προς την Βόχα μεμονωμένα έκλεισαν οι πόρτες και από το εκδοτήριο του γηπέδου “ως δια μαγείας” εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και ο υπάλληλος αυτού. Το καλύτερο δε ήταν πως μετά από σειρά διαβουλεύσεων και συζητήσεων η αστυνομία ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπουν οι πατρινοί φίλαθλοι και πως το πρόβλημα είναι του Παμβοχαικού, ενώ όταν η Γ. Γραμματέας του Τ.Α.Α. ζήτησε από τους διοικούντες να αφήσουν τους οπαδούς μας να μπουν στο γήπεδο αυτός απάντησε πως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί από πριν για μία μη οργανωμένη μετακίνηση οπαδών πράγμα αδύνατο, πως δεν υπήρχαν εισιτήρια σε ένα μισογεμάτο γήπεδο, προβάλλοντας ένα σορό ακόμα δικαιολογίες !!! Αναρωτιόμαστε πώς μια ομάδα που στους περυσινούς τελικούς της Volley League «ευχαριστούσε τον υπέροχο κόσμο της που την ακολούθησε παντού» ξαφνικά αποφάσισε να στερήσει σε 40 ανθρώπους που ταξίδεψαν από το υστέρημα τους το δικαίωμα να δουν ένα παιχνίδι και τους γύρισε ετσιθελικά στην Πάτρα.
Από την αρχή της χρονιάς η πιπίλα για την Παναχαϊκή, τους φανατικούς οπαδούς της, την «κακιά» Αγυιά, τα πιθανά επεισόδια και πολλά άλλα είναι γνωστή. Η αλήθεια όμως κύριοι είναι μία και ας πονάει. Η Παναχαϊκή έχει την πιο καυτή έδρα της Volley League ανεξαρτήτως με ποιόν παίζει, είναι ίσως η μοναδική ομάδα με πληρότητα 100% σε όλο το πρωτάθλημα, πολυάριθμοι οπαδοί της έχουν δώσει το παρόν και στην Λαμία και στην Μίκρα αλλά και σε πολλά ακόμα γήπεδα όπως το παρόν έδωσαν και φίλοι της ΑΕΚ στο κλειστό της, και ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο. Και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά με την ομάδα είτε πρώτη, είτε τελευταία είτε στο τοπικό. Δυστυχώς αυτό δεν αγοράζεται, έχει δημιουργηθεί από το 1891 όσο και αν δεν σας αρέσει. Η Παναχαική θα δώσει την μάχη της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να παραμείνει στην κατηγορία και αν τα καταφέρει υπόσχεται την νέα σεζόν να αγωνίζεται σε πολύ μεγαλύτερο γήπεδο να το έχει πάντα γεμάτο και να φιλοξενεί οπαδούς όλων των ομάδων ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης.

Εκ της Διοικήσης
ΤΑΑ Παναχαϊκη Πετοσφαίριση 2013

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ