ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

N. Ρουμελιώτης: «Άρη γύρνα πίσω...»

Pge_Volley_Premiera_2013_14_Aggelopoulos_Roumeliotis

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα στο να επιστρέψει η Παναχαϊκή στην πορεία που έχει χαράξει ο μεγαλύτερος τεχνικός της πόλης, έκανε ο αρχηγός της "κοκκινόμαυρης" ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης, που μίλησε στο ραδιόφωνο του "Sentra Fm 103,3" και έκανε ουσιαστικά έκκληση να επιστρέψει ο προπονητικός του πατέρας στην ομάδα...

Διαβάστε και ακούστε όσα δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, ο Πατρινός διαγώνιος Νίκος Ρουμελιώτης...

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν πιστεύαμε με τίποτα ότι ο Άρης θα έφευγε. Ήρθε στα γραφεία μας και είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο. Εμείς βέβαια ρωτήσαμε το λόγο και μπήκαμε σε μια διαδικασία να προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε όλη την εβδομάδα. Όμως επειδή γνωρίζαμε ότι ο Άρης όταν παίρνει μια απόφαση δύσκολα αλλάζει γνώμη, παράλληλα ψάξαμε αντικαταστάτη. Άλλωστε μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που ίσως είναι και τελικός για εμάς, γιατί αν δεν βάλουμε από κάτω τη Νικη Αιγινίου μετά θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωσή μας στην Α1».

Με ποιους προπονητές έγιναν επαφές;

«Μιλήσαμε με τον κύριο Δεληκώστα από την Αλεξανδρούπολη, αλλά μας είπε θα είναι δύσκολο να έρθει. Μιλήσαμε και με τον φίλο μου και για χρόνια συνεργάτη, κύριο Δρίκο, αλλά έχει υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ κοντά με τον Γιώργο Λυκούδη. Αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένω τον Άρη να αλλάξει γνώμη, γιατί εμείς δεν θέλαμε ποτέ να τελειώσει αυτή η συνεργασία. Ο Άρης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Παναχαϊκή και δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο έχει γίνει αυτή διακοπή της συνεργασίας μας».

Γιατί παραιτήθηκε ο Αγγελόπουλος;

«Ακόμα περιμένω έναν ιδιαίτερο λόγο και όχι ότι «δεν έγινε αυτό και είχα στο μυαλό μου άλλο πράγμα και πρέπει να το διορθώσουμε». Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Για παράδειγμα δεν τσακωθήκαμε για να γίνει διακοπή συμβολαίου. Νιώθουμε τρομερή στεναχώρια. Αν αλλάξει γνώμη ακόμα και μετά από τη παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου θα ήθελα να το ξέρω για να έρθει ο Άρη ξανά στην ομάδα».

Με τον Λυκούδη έχετε συμφωνήσει;

«Με τον Λυκούδη είμαστε σε συζητήσεις για να κοουτσάρει την ομάδα αν δεν αλλάξει γνώμη ο Άρης. Είναι όλα στον αέρα. Αυτή τη στιγμή προπονητής είναι ο βοηθός του Άρη, ο Ανδρέας Φαλιέρος. Θέλουμε να τον πείσουμε και αυτόν να κάτσει στον πάγκο με τη Νίκη Αιγινίου για να έχουμε προπονητή. Αν ο Άρης δεν γυρίσει, θέλουμε να βρούμε την καλύτερη λύση και ο Λυκούδης μοιάζει να είναι μια πάρα πολύ καλή λύση».

Η επιστροφή του Γιάννη Λιβαθηνού ήταν ο λόγος που έφυγε ο Αγγελόπουλος;

«Από την αρχή της σεζόν έχω πει ότι θέλω όλοι οι Πατρινοί να γυρίσουν πίσω στην Πάτρα για να παίξουν με τα χρώματα της Παναχαϊκής. Αυτός ήταν ο στόχος μου ακόμα και στην Α2. Ήθελα να συγκεντρώσω τις δυνάμεις των Πατρινών για να δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα».

Ήταν ενημερωμένος ο Αγγελόπουλος για την επιστροφή του Λιβαθηνού;

«Ο Γιάννης Λιβαθηνός έχει προβλήματα με τη δουλειά του στην Αθήνα γιατί δουλεύει στο δημόσιο και προσπαθούσε να πάρει μετάθεση στην Πάτρα. Είχαμε κάνει συμβόλαιο από την αρχή της σεζόν στον Γιάννη, αλλά δεν μπορούσε να έρθει στην ομάδα για το λόγο ότι δεν μπορούσε να έρθει στην Πάτρα. Ο Γιάννης πήρε τη μετάθεση και ξαφνικά έρχεται να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Ο Άρης ήξερε ότι τον είχαμε προσεγγίσει και ότι για φέτος ο Λιβαθηνός δεν μπορούσε να βοηθήσει. Όμως δε νομίζω ότι σκέφτηκε ο Άρης ότι «έρχεται ένας καλός αθλητής στην ομάδα και δεν το δεχόμαστε». Νομίζω ότι είναι άλλοι οι λόγοι. Θα ήθελα να μας τους πει. Αν έχουμε εμείς ευθύνες να τις αναλάβουμε».

7 Σχόλια

7 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ