ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αθώα η Παναχαϊκή;

 

Την μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι ειδήσεις γύρω απ' την υπόθεση κατηγορίας πλαστογραφίας της Παναχαϊκής, αφού στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" του ΣΚΑΪ, η παρεμβάσεις του κ. Ανδρέα Φάκου (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) και του κ. Ευάγγελου Κατσή (Επίτιμου Εισαγγελέα Εφετών), αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση της Πατρινής ομάδας.

Ο κ. Φάκος προανήγγειλε νέες πειθαρχικές διώξεις το πρωί της Τρίτης, ενώ για την  υπόθεση της Παναχαϊκής δήλωσε πως θα ασκήσει έφεση (!): «Θα ασκήσω έφεση για την καταδικαστική απόφαση της Παναχαϊκής. Είναι πρωτάκουστο το ότι εκλήθη η ΠΑΕ από την πειθαρχική επιτροπή χωρίς να ασκήσω εγώ πειθαρχική δίωξη. Δεν δικαιούται η πειθαρχική επιτροπή να ενεργήσει από μόνης της. Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα της απόφασης. Επίσης έγινε χρήση απαγορευμένου αποδεικτικού μέσου (σ.σ. υποκλαπείσα συνομιλία). Εδώ έχουμε πολλαπλή ακυρότητα. Δεν μπαίνω στην ουσία του σκεπτικού της απόφασης. Η απόφαση είναι άκυρη για τους νομικούς λόγους που σας ανέφερα».

Λίγο αργότερα, με τηλεφωνική του παρέμβαση ο κ. Κατσής, κοντραρίστηκε "on air" με τον πρόεδρο της Πατρινής ΠΑΕ, ο οποίος του επιτέθηκε με ακατανόμαστες φράσεις, παρά τις προσπάθειες του Κυριάκου Θωμαΐδη να επαναφέρει την τάξη.

Πλέον, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και η πόλη της Πάτρας ζει μόνο για την τελική απόφαση του εφετείου σχετικά με την απόφαση για το μέλλον της Παναχαϊκής.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Αθώα ή  Ένοχη; Υπομονή μέχρι την Τετάρτη...

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ