ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΟΠΑΔΟΙ

"Κοκκινόμαυρη" γιορτή από τους "Nortenos"...

Μια μεγάλη γιορτή για όλους τους "ροσονέρι" και όχι μόνο ετοιμάζει ο σύνδεσμος φίλων της Παναχαϊκής, "Nortenos Patras", που συμπληρώνει 3 χρόνια από την δημιουργία του..

Ο μεγαλύτερος αριθμητικά σύνδεσμος της "βασίλισσας", ετοιμάζει ένα "party" στο... ναό, την Αγυιά, την επόμενη Κυριακή 6/10 στις 7 το απόγευμα και καλέι όλους όσους επιθυμούν να παρευρeθούν και να περάσουν μια όμορφη βραδυά, άκρως Παναχαϊκιώτικη με πολλά χάπενινγκς (!!!)

Αναλυτικά η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των "Μεξικανών"...

2010-2013 . 3 χρόνια ζωής του συνδέσμου. 3 χρόνια αγώνα για την αναγέννηση του οπαδικού κινήματος της ομάδας.3 χρόνια εναντίον όλων όσων δε σέβονται τα πιστεύω μας. 3 χρόνια ανιδιοτελούς, ανεξάρτητης και ελεύθερης προσφοράς στην ιδέα της Παναχαϊκής Σε χρόνια δύσκολα που τα πάντα γύρω μας θα μπορούσαν να μας είχαν σε απόλυτη παρακμή, εμείς δεν το βάζουμε κάτω και ουτε ποτέ θα τα παρατήσουμε.
 
Λίγο πρίν την έναρξη της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί ένα party, μια γιορτή για να τιμήσουμε τα 3 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου. Είναι καλεσμένοι όλοι, όσοι μας έχουν στηρίξει ηθικά,οικονομικά με τη παρουσία τους σε κερκίδες, εκδρομές, δράσεις του συνδέσμου βοηθώντας ταχύτατα στην ενδυνάμωση μας. Είναι καλεσμένοι όλοι οι οπαδοί της ομάδας κάθε ηλικίας. Αυτή η γιορτή, θέλουμε να αποτελέσει μια γιορτή για την ομάδα, όπως εμείς την ονειρεύομαστε, θέλουμε να είναι ένα μήνυμα ότι η φλόγα παραμένει ζωντάνη και πως πλησιάζει η ώρα που όλα θα αλλάξουν...
 
Τόπος: Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Στάδιο Κ.Δαβουρλής. Μέσα στον "ναό" της Αγυιάς εκεί που επιβάλλεται να βρίσκεται κάθε τμήμα του συλλόγου, θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα για την νέα αρχή που γίνεται απο την μεριά μας ώστε να πολεμήσουμε την απαξίωση που αντιμετωπίζει η ομάδα στην πόλη λόγω τψν κινήσεων των παραγόντων.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10 ΩΡΑ 19.00 θα ξεκινήσει η γιορτή μας. Τουρνουα Μπάσκετ 3Χ3 ,Graffiti, dj set, Έκθεση Φωτογραφιών, Προβολή Βίντεο και άφθονη μπύρα, σουβλάκια, κουβέντα για την ομάδα, τον σύνδεσμο και έπειτα μουσική μέχρι όσο μας πάρει, θα είναι το σκηνικό της βραδιάς. Με την καλύτερη διάθεση σκάμε μύτη όλοι στο ναό την Kυριακή για να περάσουμε μιά βραδιά γεμάτη Παναχαϊκή, ζώντας πάλι δυνατά, στιγμές των 3 χρόνων... Όλοι εκεί ενωμένοι... για την ομάδα, το σύνδεσμο, τους αγώνες μας.. για το όνειρο....
 
KEEP THE FLAME ALIVE
NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA
122 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

afisa_nortenos

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ