ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

"Μέσα" και οι Χρηστιάς-Βλαχοστάθης...

Βλαχοστάθης και Χρηστιάς με την πρόεδρο του ΤΑΑ Β. Ρουμελιώτη και τον μάνατζερ Κώστα Παπασταθόπουλο

Βλαχοστάθης και Χρηστιάς με την πρόεδρο του ΤΑΑ Β. Ρουμελιώτη και τον μάνατζερ Κώστα Παπασταθόπουλο

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την συμμετοχή στην "Volley League" της σεζόν 2013-14 και στο ΤΑΑ Παναχαϊκή συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμού τις ετοιμασίες για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρόκληση που τους παρουσιάζετε...

Την Τρίτη 13/8, συνεχίστηκε το κομμάτι των υπογραφών των παικτών, με τους Σωτήρη Βλαχοστάθη και Παναγιώτη Χρηστιά να παίρνουν σειρά. Οι δύο Πατρινοί άσσοι βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και παρουσιάστηκαν επίσημα από τον μάνατζερ της ομάδας κ. Κώστα Παπασταθόπουλο...

Αναλυτικά...

Δύο από τους παίκτες που πρόσφεραν πολλά στην πορεία της Παναχαϊκής προς την Α1 Εθνική, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα την Τρίτη 13 Αυγούστου και θα είναι μαζί μας και στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Βλαχοστάθη και τον Παναγιώτη Χρηστιά, οι οποίοι μάλιστα υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία της προέδρου του ΤΑΑ, Βασιλικής Ρουμελιώτη, μητέρας του Νίκου και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Ακολούθως έγινε από τον μάνατζερ της Παναχαϊκής Κώστα Παπασταθόπουλο η παρουσίαση των δύο παικτών στα ΜΜΕ.

«Η Παναχαϊκή δίνει βάση στο Πατρινό στοιχείο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δύο παιδιά που πρόσφεραν στην ομάδα και συνέβαλλαν στην άνοδο θα είναι μαζί μας και στην Α1 Εθνική» τόνισε ο Κώστας Παπασταθόπουλος και πρόσθεσε: «Εύχομαι στον Σωτήρη και στον Παναγιώτη υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ».

ΒΛΑΧΟΣΤΑΘΗΣ: «ΠΡΟΚΛΗΣΗ»
Ο Σωτήρης Βλαχοστάθης είπε: «Πρώτη φορά θα αγωνιστώ στην Α1 και αυτό αποτελεί πρόκληση για εμένα. Εύχομαι η ομάδα να έχει καλή χρονιά και προσωπικά θέλω να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια όσο και όπως μπορώ».

ΧΡΗΣΤΙΑΣ: «ΧΑΙΡΟΜΑΙ»
Ο Παναγιώτης Χρηστιάς δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της Παναχαϊκής και στην Α1 και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω στην επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ