ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Μένιος και Στάθης για Α1'...

Μένιος Ρουμελιώτης και Στάθης Ντονάς, με τον Κώστα Παπασταθόπουλο ανάμεσα τους

Μένιος Ρουμελιώτης και Στάθης Ντονάς, με τον Κώστα Παπασταθόπουλο ανάμεσα τους...

Την παρουσίαση των παικτών του νέου ρόστερ με την επίσημη υπογραφή των συμβολαίων τους ξεκίνησε το ΤΑΑ Παναχαϊκή και το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου παρουσιάστηκαν επίσημα οι Μένιος Ρουμελιώτης και Στάθης Ντονάς, που θα συνεχίσουν στην "βασίλισσα" και τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα της Πάτρας στην Α1' Εθνική..

Αναλυτικά...

Τα επαγγελματικά τους συμβόλαια με την Παναχαϊκή υπέγραψαν σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου ο Μένιος Ρουμελιώτης και ο Στάθης Ντονάς.

Στην συνέχεια έγινε η επίσημη παρουσίασή τους από τον μάνατζερ της ομάδας Κώστα Παπασταθόπουλο που τόνισε: «Αφού ολοκληρώθηκε ο α” γύρος εργασιών στην ομάδα που αφορούσε σε διάφορα οργανωτικά θέματα με κυρίαρχο αυτό με το νέο ΑΦΜ, πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην συγκρότηση του ρόστερ. Είμαστε χαρούμενοι που και στην Α1 Εθνική θα είναι μαζί μας ο Στάθης Ντονάς και ο Μένιος Ρουμελιώτης, που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ. Ο Μένιος στην Α1 Εθνική θα αγωνιστεί στην θέση του λίμπερο και για εμάς δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν τελικά αναδειχτεί ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος στην συγκεκριμένη θέση. Πολλά περιμένουμε να δώσει στην ομάδα μας και ο Στάθης που είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας. Εύχομαι και στους δύο, όπως και σε όλους μας πρώτα απ” όλα υγεία. Για τα άλλα θα τα πούμε και θα τα δούμε στο γήπεδο».

ΝΤΟΝΑΣ: «ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ»

Ως νέα πρόκληση στην καριέρα του χαρακτήρισε την συμμετοχή του στην προσπάθεια που θα κάνει η Παναχαϊκή στην Α1 Εθνική ο Στάθης Ντονάς τονίζοντας: «Σαν νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και ακολούθως να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Προσωπικά βλέπω την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Α1 Εθνική με μια ομάδα με την ιστορία, τον κόσμο και το μέγεθος της Παναχαϊκής».

ΜΕΝΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: «ΔΙΠΛΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ»

Από την πλευρά του ο Μένιος Ρουμελιώτης δήλωσε: «Ο στόχος της Παναχαϊκής σε αυτή την νέα προσπάθεια και το όμορφο ταξίδι στην Α1 είναι διπλός. Πρώτον η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να παραμείνει στην Κατηγορία και δεύτερον να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να βγουν νέα παιδιά που θα μας διαδεχτούν εμάς τους πιο έμπειρους για να έχει αυτή η προσπάθεια συνέχεια. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους, αφού η οικογένεια Ρουμελιώτη βαδίζει με σταθερά βήματα και προχωρά με συγκεκριμένο πλάνο αποφεύγοντας τις υπερβολές».

* Το πρωί της Τρίτης 13/8, στις 11π.μ., στα γραφεία του συλλόγου, θα παρουσιαστούν οι Παναγιώτης Χρηστιάς, Σωτήρης Βλαχοστάθης και Ανδρέας Πεφάνης...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ