ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Μένει... Αγυιά, ψάχνει εναλλακτική

"ΧΕΡΙΑ"... από το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινό της "βασίλισσας"

"ΧΕΡΙΑ"... από το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινό της "βασίλισσας"

Τοποθέτηση σχετικά με το γηπεδικό θέμα που έχει προκύψει, εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που αναφέρει την προοπτική της Αγυιάς ως μονόδρομο, την αρνητική απάντηση της ΕΑΠ για παραχώρηση του Αγ. Διονυσίου, αλλά και τις συζητήσεις με ΠΕΑΚ και Ολυμπιάδα για την έδρα που χρειάζεται η ομάδα για να αγωνιστεί στην Α1'...

Χωρίς περισσότερα σχόλια...

Αναλυτικά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Ανακοίνωση σχετικά με το γηπεδικό θέμα της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής...

Η Παναχαϊκή παραμένει στωικός θεατής των αποφάσεων της ΕΣΑΠ για την χωρητικότητα των γηπεδών των ομάδων της Α1' Βόλεϊ...

Η Aγυιά και ΜΟΝΟ η Αγυιά, παραμένει το ΣΠΙΤΙ της ομάδας και αυτό δεν αλλάζει. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν επαφές για εύρεση γηπέδου, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα το δικαίωμα ενός πλήρους φακέλου για την συμμετοχή της στην "Volley League".

Με την διοίκηση του ΠΕΑΚ για το "Δ. Τόφαλος" συνεχίζονται οι επαφές, ενώ την αρνητική απάντηση της ΕΑΠ για ενοικίαση του γηπέδου της δέχτηκε η "κοκκινόμαυρη" ομάδα.  

Η ομάδα της Παναχαϊκής, ενημερώνει πως εναλλακτική λύση για 2η έδρα παραμένει το "Δ. Τόφαλος", αλλά και το γήπεδο της Ολυμπιάδας στου Ταραμπούρα για το οποίο θα υπάρξουν επαφές με τους διοικούντες της τις επόμενες μέρες.

Το γήπεδο της Αγυιάς μπορεί υπό προϋποθέσεις να πάρει άδεια για να δοθούν εκεί όλα τα παιχνίδια της νέας χρονιάς, αλλά αυτό προϋποθέτει την συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ για να πραγματοποιηθούν οι όποιες αλλαγές ζητηθούν από την διοργανώτρια αρχή.

3 Σχόλια

3 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ