ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Η "Volleyleague" στην... Πάτρα (!)

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ στο κέντρο, μαζί με τους ιθύνοντες της ΠΓΕ

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ στο κέντρο, μαζί με τους ιθύνοντες της ΠΓΕ

Στην Πάτρα και την έδρα της Παναχαϊκής, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, που είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ιθύνοντες της "κοκκινόμαυρης" ομάδας...

Συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους των τμημάτων της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος είχε πολύωρη συνάντηση στην Πάτρα με τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Δημήτρη Τσαούσογλου, τον υπεύθυνο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ και αρχηγό της ομάδας Νίκο Ρουμελιώτη, παρουσία του προπονητή της πατρινής ομάδας Άρη Αγγελόπουλου και άλλων παραγόντων του τμήματος όπως τον διεθνή ρέφερι Κώστα Παπασταθόπουλο που είναι αποφασισμένος να σταματήσει την ενεργό δράση για να αναλάβει ρόλο μάνατζερ και τους Σωτήρη Κορφιάτη και Αναστάσιο Ρουμελιώτη που θα αναλάβουν θέματα μάρκετινγκ, προβολής και διαφήμισης.

Ο Ταρνατόρος αφού συνεχάρη τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και την άνοδο στην Volleyleague ΟΠΑΠ τους καλωσόρισε στους κόλπους της ΕΣΑΠ και έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από την είσοδο της Παναχαϊκής στους κόλπους του επαγγελματικού βόλεϊ. Προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Παναχαϊκής είναι η δημιουργία του Τ.Α.Α., η νομική του υπόσταση και η στελέχωση του με ικανούς και ορεξάτους παράγοντες που θα αναλάβουν την ευθύνη της οργάνωσης.

Επίσης, έγινε επιθεώρηση στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου. Έγιναν μετρήσεις στις διαστάσεις και στη χωρητικότητα του γυμναστηρίου, επιθεώρηση των βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου) και συζητήθηκε το ζήτημα της αδειοδότησης από τι αρμόδιες αρχές. Το θετικό είναι πως το ύψος φτάνει τα 9μ. αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον φωτισμό του γυμναστηρίου ενώ ανοικτό παραμένει το ζήτημα τοποθέτησης πλαϊνών εξεδρών για τους επισήμους.

Ο Ταρνατόρος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Παναχαϊκής πως από το επόμενο Δ.Σ. θα μπορούν να μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Σε 15 ημέρες από την επικύρωση της βαθμολογίας 2012-13 η Παναχαϊκή θα είναι το νέο μέλος της ΕΣΑΠ ή από την 1η Ιουλίου 2013 ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις.

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ δήλωσε:

«Έμεινα εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Παναχαϊκής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που βλέπω στο τιμόνι του συλλόγου μεγάλα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ όπως ο Νίκος Ρουμελιώτης αλλά και ο Άρης Αγγελόπουλος. Είναι σημαντικό που ο Ρουμελιώτης περνάει και στην διοικητική πλευρά. Έχει πείσμα, θάρρος και αγάπη για αυτό που κάνει και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερε και ως αθλητής.

Θα μας βοηθήσει η εμπειρία του και οι γνώσεις του και εύχομαι στον ίδιο και στους συνεργάτες του να έχουν επιτυχημένη πορεία. Κινούνται στο μοντέλο που θέλουμε για το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ και είμαι σίγουρος πως ξεκινάει μία παραγωγική συνεργασία. Τους καλωσόρισα στην ΕΣΑΠ και σύντομα το ΤΑΑ Παναχαϊκή θα είναι κι επίσημα μέλος της ΕΣΑΠ. Συζητήσαμε νομικά ζητήματα, θέματα οργάνωσης και προϋποθέσεων συμμετοχής της Παναχαϊκής στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Έμεινα ικανοποιημένος από την υποδομή που υπάρχει και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τμήματος να ανταπεξέλθουν στη μεγάλη πρόκληση. Η Παναχαϊκή είναι ένας δημοφιλής σύλλογος που χρειάζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Η ΕΣΑΠ και οι υπηρεσίες της θα σταθούν στο πλευρό της Παναχαϊκής ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα και να οργανωθεί σωστά και νοικοκυρεμένα ώστε ο σύλλογος να έχει επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο ανδρικό βόλεϊ. Η Παναχαϊκή αντιπροσωπεύει την τρίτη μεγάλη πόλη της χώρας και μάλιστα με τεράστια παράδοση στο βόλεϊ».

Πηγή: Volleyleague.gr

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ