ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Το... σώμα στο Βόλο, το μυαλό στις μεταγραφές

doxa_dramas_panaxa

Ένα πολύ δύσκολο ματς δίνει το μεσημέρι της Κυριακή η Παναχαϊκή, που στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου, στην 17η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της "FootballLeague".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στο πλαστικό γήπεδο των Βραχνεϊκων με χαλάρωμα και η "βασίλισσα" αναχώρησε για την πόλη της Μαγνησίας.

Όμως, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, μεταγραφικός... πυρετός επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου που όπως κάθε 6 μήνες, έχει μπει για τα καλά στην διαδικασία ανανέωσης του ρόστερ...

Με τον Δημήτρη Κοιλιάρα να αναμένει ακόμη τα έγγραφα για την έκδοση του δελτίου του, ο Γιάννης Καλλιακμάνης, έχει αποκτήσει προβάδισμα για την θέση του τερματοφύλακα -συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις- και από Δευτέρα θα υπογράψει, αν  και από την ΠΑΕ, αναφέρουν πως σκέφτονται και κάποιες περιπτώσεις εκτός Πατρών.

Τις τελευταίες ημέρες, δοκιμαζόταν με τους "ροσονέρι" και ο Ρεμά Ομπέντ, ο Νιγηριανός μέσος -με Αγγλικό διαβατήριο- που προέρχεται από τις ακαδημίες της Άρσεναλ, που έπεισε με την αγωνιστική του αξία τον Γιώργο Κούτση και εφόσον τα βρουν και στο οικονομικό από την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα υπογράψει.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ