ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

«ΑΧΑΙΟΙ-3»: «Ο λούστρος ήταν λεβεντιά»...

Με μια ακόμη άκρως καυστική και ειρωνική ανακοίνωση, ο σύνδεσμος φίλων Παναχαϊκής "ΑΧΑΙΟΙ-3" τοποθετείτε για το... κωμικό έργο που συνεχίζεται με το ποδοσφαιρικό τμήμα της "κοκκινόμαυρης" Πατρινής ΠΑΕ και όσα ακούγονται γύρω από το όνομα της τις τελευταίες ημέρες.

Χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο, σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του παλιότερου συνδέσμου φίλων της "βασίλισσας"...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

«Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν υπήρξα ποτέ ραγιάς. Ο Μαρινάκης δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι μόνος μου. Πίσω μου είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας και 500.000 Αχαιοί, αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που ζει υπό καθεστώς ποδοσφαιρικής χούντας εδώ και χρόνια.»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ (ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΉ 2011) : 291.461 κάτοικοι

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΕΡΟΝ: «Ο λούστρος ήταν λεβεντιά»

Κατά το παρελθόν σε ανακοινώσεις μας έχουμε ασχοληθεί με το κατάντημα των τελευταίων ετών….Θίασος που ούτε ο….Τσακ Νόρις δεν θα μπορούσε να παίξει ρόλο με επιτυχία. Δυστυχώς επανερχόμαστε για άλλη μια φορά στο ίδιο ύφος…
Κατά πρώτο λόγο ξεκαθαρίζουμε ότι εάν πάθει κάτι η ομάδα μας από τις «γλυκές αλχημείες σου» και αφανιστεί ή δεν ξέρουμε τι άλλο….ψάξε σπιρτόκουτο να μπεις…..άνετα θα είσαι χωράς δεν έχεις πρόβλημα…Έχεις μπλέξει με άτιμη φάρα…τους Πατρινούς δεν τους ξέρεις καλά….
Κατά δεύτερο λόγο να επισημάνουμε σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα πως όλες αυτές οι φανφάρες του «Τσακ Νόρις της Ελλάδας» δεν αντιπροσωπεύουν ούτε σε χιλιοστό % τις ιδέες και τις αντιλήψεις των οπαδών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ οι οποίοι απολαμβάνουν δυστυχώς φαρσοκωμωδίες τα τελευταία χρόνια στην αγαπημένη τους ομάδα. Την αλήθεια την ξέρουν οι οπαδοί όλων των ελληνικών ομάδων και τους ευχόμαστε «ποτέ τέτοιο κακό στην πόρτα τους»
Όσων αφορά τώρα τα περί του οίκου μας, Chuck περιμένουμε την εγγυητική επιστολή τραπέζης για το στάδιο. Ο Δήμος περιμένει…αλλά ναι ξεχάσαμε τα βρήκατε για την Αγυιά…οπότε…
«Ο κ. Κούγιας τόνισε πως αυτό που γίνεται στην Αγυιά είναι έγκλημα και πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι έγκλημα ακόμα κι' αυτό που γίνεται με τις συναυλίες. Θα θρηνήσουμε θύματα. Το γήπεδο της Αγυιάς τελείωσε δεν μπορεί να ξανά γίνει αγώνας(10/09/2012 Δημ.συμβ)»
Αλήθεια πότε θα μάθουμε κ εμείς βρε καλόπαιδο ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ…Γιατί καλέ δεν μας το λες? Ε? Αχ αχ θα σε μαλώσουμε βρε νομικέ μας σύμβουλε. Κύριε Πρόεδρε εσείς που είστε πατρινόπουλο γιατί δεν μας λέτε το νέο ιδιοκτήτη??? ΑΑΑ νομίζουμε το βρήκαμε…δεν το λέτε γιατί φοβάστε ότι θα σας πάρει τη δόξα για το νέο προπονητικό κέντρο στολίδι της ομάδας στην Εγλυκάδα και όλοι θα λένε «Πω τι έφτιαξε ο Φούφουτος και όχι τα δικά σας ονόματα»…Καταλάβαμε…
Αποτελεί δυσφήμηση κατά την άποψή μας η παραπλανητική ταύτιση της ιστορικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ με συγκεκριμένο άτομο και ενέργειές του. Είναι κουραστικό και μας ξεφτιλίζει σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα το πολύ «μπλα μπλα χωρίς λαλά» όπου λαλά=αποδεικτικά στοιχεία…Όλο σενάριο με έναν πρωταγωνιστή πάντα με τον ίδιο ρόλο, αδικημένος, κυνηγημένος, ντροπιασμένος, μόνος εναντίον όλων. Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να τελειώνει αυτή η διαπόμπευση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΜΑΣ το γρηγορότερο και να επανέλθουν οι παλιές ένδοξες μέρες (πριν την εποχή Λουκοπούλου που θα έλεγε και μια ψυχή) με την ομάδα μας πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και με ευρωπαϊκή πορεία.
Κλείνοντας κάνουμε μια πρόταση σε κινηματογραφικούς παραγωγούς να σκεφτούν σοβαρά ένα έργο με τη ζωή του «Τσακ Νόρις της Ελλάδας» Υποσχόμαστε ότι στα πλάνα γηπέδου θα πηγαίνουμε γιατί μόνο εκεί και στα όνειρα του θα ξαναδεί γεμάτο και καμίνι το ναό.
AXAIOI - 3
ΕΚ ΤΗΣ Γ.Σ.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ