ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

"Κοκκινόμαυρη" επίσκεψη στην Περιφέρεια…

Στην Περιφέρεια βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Παναχαϊκή...

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον κ . Αποστόλη Κατσιφάρα επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία των παικτών της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής.

Οι Νίκος Ρουμελιώτης και Παναγιώτης Χρηστιάς, βρέθηκαν στο γραφείο του αιρετού επικεφαλής της ευρύτερης περιοχής που συμπεριλαμβάνει και τον νομό Αχαΐας, για να συζητήσουν σχετικά με την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε η «κοκκινόμαυρη» ομάδα και την ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη και όχι μόνο.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκή, ζήτησε την αρωγή της περιφέρειας και την συνεργασία των δύο πλευρών όπου και όταν χρειαστεί, προσφέροντας από την πλευρά του εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων της ομάδας και την προσπάθεια εξάπλωσης του αθλητικού ιδεώδους από την πλευρά του σωματείου

Ρουμελιώτης και Χρηστιάς με τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αγγελόπουλο

Τελική ευθεία για Ιωνικό…
Με χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ροσονέρι» για το πρώτο παιχνίδι στην Αγυιά, το απόγευμα του Σαββάτου (7.30μ.μ.). Αυτό θα είναι το 2ο παιχνίδι της ομάδας χωρίς τον Μένιο Ρουμελιώτη, ο οποίος θα «σβήσει» την ποινή του από την περσινή χρονιά.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, ενώ στην αυριανή γιορτή ξεχωριστή παρουσία θα έχουν και οι οπαδοί της ομάδας που ετοιμάζουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οδηγίες για το κοινό ενόψει Σάμου…
Η διοίκηση της Παναχαϊκής, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Σάμου για την ομαλότερη μετάβαση τους στο κλειστό της Αγυιάς…

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να έρθουν στο γήπεδο 30 λεπτά πριν την έναρξη.
• Η είσοδος των οπαδών, θα γίνει από την κεντρική πύλη του γηπέδου της Παναχαϊκής.
• Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και έχει μορφή οικονομικής ενίσχυσης.
• Η είσοδος παιδιών κάτω των 5ετών είναι δωρεάν.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ