ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πρεμιέρα εν μέσω... "τρικυμίας"

Ήττα με 2-0 υπέστη πέρσι η Παναχαϊκή, που θέλει την Παρασκευή να "πληρώσει" με το ίδιο νόμισμα την ομάδα της Κατερίνης

Μόλις 2 εικοσιτετράωρα απομένουν για την έναρξη της "Football League" 2012-13, με την Παναχαϊκή να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στην Κατερίνη, όπου η "βασίλισσα" της Αχαΐας θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πιερικό, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ., ματς που θα καλυφθεί ζωντανά από το ΟΤΕ-TV...

Η αποστολή των "ροσονέρι" θα αναχωρήσει την Πέμπτη το μεσημέρι για την πόλη της Μακεδονίας, με τον τεχνικό της ομάδας να μην υπολογίζει τους Φατιόν, Λίτση (σ.σ. αρθροσκόπηση στο γόνατο), Μ' Πια (ανέτοιμος), Γεωργίου, Ουρτάδο (τιμωρημένος από την ομάδα) και Κοιλιάρα (Κρήτη) και τον Ουαταρά που θεωρείται ξένο σώμα (;).

Όλα αυτά με το γηπεδικό ζήτημα και την κόντρα με την ΠΓΕ να "καίει" την ποδοσφαιρική ομάδα, που κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς έδρα για τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα...

Σήμερα, η προπόνηση της ομάδας περιείχε και την επίσκεψη του νέου πρόεδρου Χρήστου Λούβαρη, αλλά και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ (;), που μίλησαν στους παίκτες ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Τελευταία προπόνηση για τους Αχαιούς, θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης, όπου και θα προκύψει η 18αδα, με την αποστολή να αναχωρεί στη 1.30μ.μ. για την πόλη της Πιερίας.

Με βάση τα ρεπορτάζ, η Παναχαϊκή θα παραταχθεί με τους Πίτκα κάτω από τα δοκάρια, Σπίνουλα στα δεξιά της άμυνας και Ντιόγκο στα αριστερά. Στα στοπερ θα βρίσκονται οι Βοσκόπουλος-Σαλαμαστράκης, στην θέση των αμυντικών χαφ οι Ολίσε και Βούνκ και στην μεσαία γραμμή οι Ντίνας (αριστερά), Βασιλαντωνόπουλος (δεξιά). Σε ρόλο 10αριού θα είναι ο Μπρέσκα και επιθετική αιχμή ο Ηλίας Σολάκης.

* Διαιτητής για το ματς της Κατερίνης ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ