ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ξεκίνημα με... ουράνιο τόξο

"Αναβάλαμε σκόπιμα την προπόνηση της Δευτέρας, για να έρθει η βροχή και να ξεκινήσουμε μόλις βγει το ουράνιο τόξο". Με αυτή την άκρως αλληγορική πρόταση, ο Άρης Αγγελόπουλος καλωσόρισε τους παίκτες βόλεϊ της Παναχαϊκής, που σήμερα στο κλειστό της Αγυιάς, έκαναν την πρώτη τους συγκέντρωση.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε το πρωί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ήταν μάλλον μιας μορφής "κάθαρση" της περσινής άκρως απογοητευτικής χρονιάς των "ροσονέρι" και η... ξαστεριά που ακολούθησε, το αύριο της "βασίλισσας" που με πολλά νέα πρόσωπα θέλει ένα νέο ξεκίνημα στην Α2' Εθνική.

Οι παλιοί Μ. Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης, Πολυχρονόπουλος, Μανούκος, Διονυσόπουλος, συνάντησαν τους νέους Γεωργακόπουλο, Παυλόπουλο, Παπαδόπουλο, Καραμπέρη, Μαυραγάνη και Ναραζάνι και όλοι μαζί τον Μούρτζη που επέστρεψε από την Ολυμπιάδα και τον Κοκόλα που αποκτήθηκε ως δανεικός από τους "πορτοκαλί". Στην "παρέα" τους και ο Κόζης, που συζήτησε για τις οφειλές από την περσινή χρονιά, όντας πλέον ξένο σώμα για την ομάδα.

Οι Άρης Αγγελόπουλος και Ανδρέας Φαλιέρος, μαζί τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Ράπτη και τον γ.γ. Δημήτρη Τσαούσογλου, συνομίλησαν και έθεσαν στο τραπέζι τα όποια προβλήματα ταλαιπωρούν την Πατρινή ομάδα.

Η συνέχεια θα δοθεί αύριο, στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου οι αθλητές θα αρχίσουν να... "καταπίνουν" τα πρώτα χιλιόμετρα της προετοιμασίας...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ