ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Εξελίξεις ή... κοροϊδία;

Ο χρόνος τρέχει, οι εξελίξεις το ίδιο και το πρωτάθλημα πλησιάζει. Τα μέτωπα είναι πολλά για την "βασίλισσα" και δυστυχώς όλα ανοικτά, χωρίς να γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει.

Το "Pge Ole", με αφορμή τα τελευταία νέα, κάνει τον δικό του απολογισμό και το δικό του σχόλιο, για τα τεκταινόμενα...

Νέος πρόεδρος.. χωρίς να το γνωρίζει (!!!)
Την περασμένη εβδομάδα, η περιβόητη συνέντευξη τύπου αλλαγής του Δ.Σ., έγινε ανέκδοτο σε όλη την Ελλάδα, αφού όπως ενημερωθήκαμε, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο κ. Χρήστος Λούβαρης, χρίστηκε διάδοχος χωρίς να το γνωρίζει (!!!).

Το ότι ο τιμωρημένος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αρνείται να δεχτεί την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας σε όλες τις δηλώσεις του ότι δεν ισχύει η ποινή και άλλα πολλά, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ στους "ροσονέρι".

Τέλος, καταδικάζει έτσι ακόμη και τις καλύτερες των προθέσεων του κ. Λούβαρη, για τον οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρα από οποιαδήποτε λασπολογία, είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στην ΠΑΕ σε δύσκολες εποχές, με γνωστή την αγάπη του για την Παναχαϊκή και τον οποίο δεν κρίνουμε αν δεν τον δούμε, ο οποίος όμως "κινδυνεύει" να μπει στη μαύρη λίστα των "αχυρανθρώπων" γύρω από τον γνωστό δικηγόρο...

Ούτε "Στάδιο", ούτε Αχαγιά...
Στο μείζον θέμα της έδρας, η Αγυιά αποτελεί μακρινό παρελθόν για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, το Δημοτικό Στάδιο της Αχαγιάς και να θέλουν κάποιοι δεν πληρεί προϋποθέσεις Β' εθνικής, ενώ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πέραν του γνωστού προβλήματος με το χορτάρι, υπάρχει και ένα χρέος από την τελευταία συνεργασία της ΠΑΕ με τον Δήμο, με την τελική απόφαση, να αναμένετε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Καραδοκεί η Ε.Ε.Α.
Καταλυτική ημερομηνία όλων των παραπάνω είναι η 18η του μηνός, καατά την οποία η Ε.Ε.Α. θα ελέγξει τον φάκελο της Παναχαϊκής. Αν σε αυτόν δεν υπάρξει παραχωρητήριο του Σταδίου, η Πατρινή ΠΑΕ κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα (!)

Τιμωρίες και ήττες...
Και έχουμε και το αγωνιστικό, με μια ομάδα που παρά τα ονόματα (Σολάκη, Μπρέσκα, Ολίσε κ.ο.κ), αδυνατεί να γίνει σύνολο, με τα φιλικά να μην εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσαν οι άνθρωποι της και προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο τους υποστηρικτές της...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Παναχαϊκή, καλείται να δώσει το πρώτο της ματς κεκλεισμένων των θυρών, αφού η τιμωρία από τα περσινά "play-off", αναγκάζει την Πατρινή ομάδα να ξεκινήσει και φέτος με ντεσαβαντάζ έναντι των άλλων...

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ