ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Γεύμα μόνο για… Πρίγκιπες (!!!)

Το όνομα του μαγαζιού καθόλου τυχαίο. «Ο Μικρός Πρίγκιπας» και για τους μεγαλύτερους, ο τίτλος καθόλου άγνωστος. Το πασίγνωστο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, δεν υπάρχει παιδί των δεκαετιών των ‘80-‘90, που να μην το έχει διαβάσει ή να το έχει δει στην μεταφορά του στην τηλεόραση.

Και αν στο εν λόγω αριστούργημα, στο θέμα του βιβλίου ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του -που έχει πάθει βλάβη- στην έρημο και εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (το Μικρό Πρίγκιπα), στην περίπτωση μας, οι «Μικροί Πρίγκιπες» είναι πολλοί.

Και όπως στο βιβλίο, οι δικοί μας «Μικροί Πρίγκιπες», θα κληθούν να μας ταξιδέψουν στους υπόλοιπουςπλανήτες της Α2’, όπου σίγουρα θα αντιμετωπίσουν πολλών ειδών ανθρώπους-αντιπάλους (ματαιόδοξους ή μη).

Η Παναχαϊκή συνεχίζει το... ταξίδι της και την Δευτέρα το βράδυ, στο νέο κατάστημα της οικογένειας Ρουμελιώτη, το «Ο Μικρός Πρίγκιπας», η «βασίλισσα» βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα της προπόνησης και του γηπέδου, να αφιερώσει χρόνο στην καλύτερη γνωριμία των μελών της και όλοι μαζί να αρχίσουν να γίνονται κανονική οικογένεια…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…

Γεύμα ενότητας παρέθεσε την Δευτέρα το βράδυ η οικογένεια Ρουμελιώτη στα μέλη της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, που έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία της.

Στο νέο κατάστημα της οικογένειας Ρουμελιώτη, το «Ο Μικρός Πρίγκιπας» (πρώην Εντός-Εκτός, Υδρογόνο, Τελώνειο κ.ο.κ), η «βασίλισσα» βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα της προπόνησης και του γηπέδου, να αφιερώσει χρόνο στην καλύτερη γνωριμία των μελών της και όλοι μαζί να αρχίσουν να γίνονται κανονική οικογένεια…

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

ΛΕΖΑΝΤΕΣ…
* Η ιστορία του βόλεϊ της Πάτρας και της… χώρας. Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής και ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης. Άρης Αγγελόπουλος και Νίκος Ρουμελιώτης με τον μικρό Κωνσταντίνο να κλέβει τις εντυπώσεις.

* Οι γυναίκες του γεύματος. Η κορυφαία ελληνίδα βολεϊμπολίστρια Βάσω Καραντάσιου, στη μέση η σύζυγος του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Ρουγκίλε Νιπαραβιτσιένε και η μητέρα της οικογένειας Βασιλική Ρουμελιώτη…

* Οι νέοι… ιδιοκτήτες του τμήματος βόλεϊ. Ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης με τον γιό του Τάσο, που φέτος γράφουν τη νέα σελίδα της Παναχαϊκής.

* Στάθης Ντονάς, Παναγιώτης και Μένιος Ρουμελιώτης στον πιο… τρελό συνδυασμό της βραδιάς.

* Ο σταθερός υποστηρικτής του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια Σάκης Διονυσόπουλος και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

* «Προπονητική» παρέα, με τους Ανδρέα Φαλιέρο, Χάρη Μπουρδανιώτη και τον Παναγιώτη Χριστιά, που θα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού στο παρκέ.

* Παρέα… για Α1’, με Άρη Βανταράκη, Σωτήρη Βλαχοστάθη και Νίκο Αγγελόπουλο σε τιμ που θα γράψει ιστορία.

* Φώτης Μούρτζης και Νίκος Διονυσόπουλος. Χωρίς σχόλια (!!!)

* Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Γιώργος Σχίζας, ποζάρει μόνος του στον φακό.

* Η «νουβέλ βαγκ» της ΠΓΕ. Νίκος Μαυραγάνης, Χρήστος Καραμπέρης, Θάνος Γεωργακόπουλος και Θάνος Παυλόπουλος.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ