ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Εργασίες, «TV», ρούχα και διαρκείας…

Βάρη στο πρόγραμμα των "ροσονέρι" το Σάββατο...

Μια εβδομάδα πέρασε κιόλας από την μαγική «πρώτη» της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής και η «βασίλισσα» συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της. Το Σάββατο μάλιστα το πρωί, βρέθηκε στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, όπου και… αφιέρωσε την προπόνηση με βάρη.

Πέρα από αυτό, πολλά είναι τα τρέχοντα ζητήματα για τους «κοκκινόμαυρους». Οι αλλαγές στο γήπεδο, με τα ανανεωμένα αποδυτήρια, το φυσιοθεραπευτήριο και τις κατασκευές που ετοιμάζεται να ξεκινήσει η «ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε.», η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης για τα παιχνίδια της χρονιάς, αλλά και τα ρούχα της ομάδας, που φέτος θα ντύσει τους παίκτες, σαν πραγματικά μοντέλα.

Αναλυτικά…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…

Έχοντας συμπληρώσει μια εβδομάδα προπονήσεων, η Παναχαϊκή συνεχίζει το μοντάρισμα της με καθημερινές προπονήσεις. Είτε στο κλειστό, είτε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, οι «ροσονέρι» προσπαθούν να αντεπεξέλθουν των απαιτήσεων της ομάδας που είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Εκτός του αγωνιστικού κομματιού όμως, πολλά είναι αυτά που οργανώνονται και έξω από αυτό, όπως το γήπεδο, ο ρουχισμός, ακόμη και η προβολή της ομάδας.

Έτοιμα τα αποδυτήρια και το φυσιοθεραπευτήριο…
Από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, οι «κοκκινόμαυροι» απολαμβάνουν τα νέa αποδυτήρια τους. Τα συνεργεία εργασιών ολοκλήρωσαν τις διορθώσεις και το βάψιμο τους, με αποτέλεσμα να είναι στα χρώματα της ομάδας. Επίσης, ολοκληρώθηκε και το φυσιοθεραπευτήριο, το οποίο θα χρησιμοποιεί ο Γιώργος Σχίζας, ο οποίος μάλιστα θα βοηθάει και τα υπόλοιπα τμήματα της ΠΓΕ (μπάσκετ κ.λπ.), όταν και αν χρειαστεί.

Ξεκινά εργασίες η «Τρίαινα»…
Οι μεγάλες όμως αλλαγές ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Οι οικογένεια Ρουμελιώτη, έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρία «Τρίαινα Α.Ε.», την κατασκευαστική εταιρία της Πάτρας που θα αναλάβει την ολική αναμόρφωση του «κάστρου» της «βασίλισσας».

Συγκεκριμένα, στην πλευρά των γραφείων του συλλόγου, θα προστεθεί μια επιπλέον κερκίδα 110 θέσεων (4 σειρών), ώστε να αυξήσει την χωρητικότητα του κλειστού. Αρχικά θα ήταν 180 θέσεων, αλλά επειδή τα σκαλιά θα παρέμβαιναν στο γήπεδο μπάσκετ, μειώθηκαν έτσι ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα.

Ακόμη, πάνω από την γραμματεία, θα φτιαχτεί μια σιδηροκατασκευή, όπου θα φιλοξενηθεί η κάμερα που θα καλύπτει τους αγώνες της Παναχαϊκής. Για τον ίδιο λόγο, από την πλευρά των πάγκων, δεξιά και αριστερά, ο χώρος θα διαμορφωθεί επίσης με κάποιες κατασκευές ώστε να τοποθετούνται οι κάμερες.

Τέλος, οι μπασκέτες του γηπέδου, με ειδικό μηχανισμό θα υψώνονται ώστε να μην εμποδίζουν κατά την διάρκεια των αγώνων…

Ψάχνει τηλεοπτική στέγη…
Η φετινή χρονιά θα είναι για την Παναχαϊκή ιδιαίτερα ξεχωριστή. Γι’ αυτό οι ιθύνοντες της, προσανατολίζονται στην κάλυψη των παιχνιδιών της από κανάλι τοπικής εμβέλειας, το οποίο επιτρέπει η προκήρυξη της Α2Εθνικής. Οι αρχικές συζητήσεις με το «Patra TV» δεν ευοδώθηκαν και πλέον οι «ροσονέρι» έχουν στραφεί στην λύση του «Super B». Όλα βέβαια ακόμη είναι ανοικτά, με μόνο σίγουρο ότι τα παιχνίδια θα μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση μέσα στην εβδομάδα και ίσως κάποια «ζωντανά» (!!!), ανάλογα με τις απαιτήσεις του κόσμου.

«Μοντελάκια» με… Νίκο Αποστολόπουλο (!!!)
Όσον αφορά τον ρουχισμό της ομάδας, μπορεί η συμφωνία με την εταιρία «Royal» του Μάριου Γκιούρδα να συνεχίζεται για 2η σερί χρονιά και συνολικά τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά η έκπληξη έχει να κάνει με την συμφωνία της Παναχαϊκής με τον πασίγνωστό Πατρινό σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει να φτιάξει μια εμφάνιση αποκλειστικά για την «βασίλισσα». Τα ρούχα της ομάδας αναμένεται να είναι έτοιμα στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ μέχρι τότε η Πατρινή ομάδα θα βολευτεί με τα προπονητικά της ρούχα.

Με αμείωτους ρυθμούς τα διαρκείας…
Τέλος, συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται στο κοινό. Τα περισσότερα έχουν ήδη πωληθεί, αφού η προσφορά της δωρεάν εισόδου στις δύο συναυλίες της ΠΓΕ, με Γαλάνη-Αλεξίου και Ρέμο-GoinThroug, αγκαλιάστηκε από τους φίλους της «βασίλισσας»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ