ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλές προπονήσεις για το... "χτίσιμο"

Παίκτες και τεχνικό τιμ της μπασκετικής Παναχαϊκής, κατά την διάρκεια της "πρώτης"

Με διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, ενόψει της νέας χρονιάς που θα την βρει να παλεύει στην Α1' ΕΣΚΑ-Η...

Ο Γιάννης Κοτσώνης και ο Μάρκος Μυκωνιάτης, "χτίζουν" το... αύριο της "βασίλισσας", με το έργο τους να μην είναι καθόλου εύκολο, αφού η ομάδα δημιουργείται από την αρχή.

Με τον Καραγιάννη να ενσωματώνεται κανονικά, τον Γκορτσίλα (σ.σ. της Αγυιάς) να είναι κοντά στο να συμφωνήσει και τους υπόλοιπους "ροσονέρι" στις επάλξεις (Παναγόπουλο-Χρυσανθόπουλο-Γατσούλη), οι προετοιμασία καλά κρατεί.

Οι νεαροί (Γ.+Α. Μασούρας, Πατσαρούχας, Κάντας, Ανέστης, Κιτσαντάς, Λάζαρης, Πετράκος, Καραπιπέρης κ.ο.κ), με περίσσια διάθεση δείχνουν έτοιμη για την φετινή χρονιά, ενώ στα αρνητικά συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Σπύρου Θωμά που θα τον κρατήσει λίγο καιρό εκτός προπονήσεων, όπως και το βαρύ διάστρεμα του Κατσή, που τον αφήνει εκτός για 2 εβδομάδες.

Ακόμη,  η δυσκολία παρακολούθησης του Σακελλαρόπουλου στο φετινό πρόγραμμα λόγω σχολικών υποχρεώσεων, ενός παιδιού με ταλέντο που η Παναχαϊκή βασίζεται για το μέλλον.

Τέλος, ο Παππάς που ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα δεν έχει τεθεί στην διάθεση του Κοτσώνη, ενώ πιθανό είναι να επιστρέψει και ο Τάσος Ρουμελιώτης στις υποχρεώσεις της ομάδας...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ