ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Προβάδισμα Αγγελόπουλου στην πάσα...

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα "κοκκινόμαυρα" ο Νίκος Αγγελόπουλος (#7)

Με την προετοιμασία να μοιάζει ακόμη μακρινή και τις μεταγραφές πολύ συγκεκριμένες για τους "ροσονέρι", η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, συμπληρώνοντας το... παζλ, με τα κατάλληλα κομμάτια.

Αυτά τα δύο κομμάτια είναι βεβαίως ο πασαδόρος και ο λίμπερο. Στην πρώτη περίπτωση, ήταν από καιρό σαφές πως η Παναχαϊκή θα επιλέξει σε έναν εκ των Λιβαθηνού και Αγγελόπουλου.

Η αλήθεια είναι, ότι έγινε κίνηση να αποκτηθεί ο Γιάννης Λιβαθηνός, αλλά οι δυσκολίες εξασφάλισης απόσπασης του Πατρινού πασαδόρου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, είναι το μεγάλο αγκάθι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, υπήρξε επαφή με τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον επίσης Πατρινό πασαδόρο, που πριν 2 χρόνια φορούσε τα "κοκκινόμαυρα". Στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαμε απόλυτη συμφωνία σε οικονομικά και μη θέματα, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως ο 24χρονος άσσος θα ξαναφορέσει τα χρώματα της "βασίλισσας".

Σε αυτό βέβαια, συνηγόρησε και η αδράνεια του Παναθηναϊκού, που έχει αφήσει στον αέρα την συμφωνία με τον Αγγελόπουλο, κοιτώντας άλλες περιπτώσεις πασαδόρων (π.χ. Γκενζ) και υποτιμώντας τα όσα πρόσφερε ο Πατρινός "μαέστρος" στην φετινή χρονιά του τριφυλλιού, που στα μπαράζ εξασφάλισε την παραμονή, αφού όλοι έφυγαν από το... καράβι στα δύσκολα.

Γι' αυτό πλέον απομένει το τυπικό της υπόθεσης και να πέσουν οι υπογραφές, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε και επίσημα για την επιστροφή του νεαρού άσσου στην Παναχαϊκή.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ