ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ποινές και αναμονή...

Μπορεί οι ποδοσφαιρικές μέρες που διανύουμε να θεωρούνται "κενές", αφού προπονήσεις και τα φιλικά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει και ίσως όλα είναι στον... αέρα, αλλά η Παναχαϊκή βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς δράσης, όχι τόσο από άποψη αγωνιστικών και μεταγραφικών, όσο από άποψης δικαστικών αποφάσεων και όχι μόνο...

Με την προσοχή στραμμένη στην απόφαση του εφετείου της απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της «Football League» που τιμώρησε με 3 χρόνια αποβολή τον Αλέξη Κούγια από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, κινούνται άπαντες στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο.

Και ναι μεν η έφεση της Παναχαϊκής να εκδικάστηκε χθες και πλέον να αναμένουμε την απόφαση, αλλά ήρθε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που τιμώρησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και με 15.000 πρόστιμο, για την βαριά σε χαρακτηρισμούς ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ κατά των κ.κ. Πιλάβιου - Δούρου, μετά το ματς με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα των "Play Off", ώστε να επιβαρύνει το κλίμα στην Αχαίκή ΠΑΕ.

Και σε αυτήν την περίπτωση η ομάδα της Πάτρας θα εφεσιβάλει την απόφαση, ώστε να μην χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο 1ο ματς στην έδρα της στο νέο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρο είναι πως τα μέτωπα είναι πολλά και σίγουρα με την Παναχαϊκή σε δύσκολη θέση.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες, είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ειδήσεις σε τοπικά και Αθηναϊκά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για αποχώρηση του προέδρου της ΠΑΕ, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να αθωωθεί ο Αλέξης Κούγιας. Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Πελοπόννησος", αναφέρεται η περίπτωση ανάληψης της προεδρίας από παλαίμαχο παίκτη (όχι ο Π. Λεβεντάκος, ίσως ο Βασίλης Στραβοπόδης), με τον Κούγια σε ρόλο νομικού συμβούλου της ΠΑΕ...

* Με το ποσό των 4.000 ευρώ πρόστιμο τμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα όσα κατηγορείτο στο ματς των "play-off" με την Καλλιθέα.

Τετάρτη (25/7) η πρώτη της ομάδας...
Ένα ακόμη ζήτημα που χρίζει μεγάλης συζήτησης και που το "χτυπάει" και η εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" στα ρεπορτάζ της, είναι η μεταφορά της πρεμιέρας της "βασίλισσας" από Δευτέρα σε Τετάρτη, χωρίς σίγουρο το που και το πως θα γίνει η "επίσημη πρώτη". Παίκτες πάνε και έρχονται, κανείς δεν ξέρει ποιοι υπολογίζονται για τη νέα χρονιά αλλά η "πρώτη" ετοιμάζεται, όπως και τα φιλικά...

Βέροια (10/8) και Ηρακλής (16/8) τα πρώτα φιλικά στο Ελατοχώρι.
... φιλικά όπως αυτά με την Βέροια και τον Ηρακλή, στο στάδιο της προετοιμασία των "ροσονέρι", που και φέτος θα λάβει χώρα στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπως και πέρσι.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ