ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Πρωτάθλημα: ΝΑΙ, Άνοδος: ΟΧΙ (!)

Αποφάσεις που έρχονται να κλονίσουν ακόμη περισσότερο, το ήδη "χτυπημένο" από την αναδιάρθρωση-υποβάθμιση πρωτάθλημα της Α2', ήταν αυτές που έλαβε η ΕΟΠΕ στην συνεδρίαση της.

Βασιζόμενη στο ότι η προκήρυξη της "Volley League" κάνει λόγο για υποβιβασμό 2 ομάδων από την Α1', αγνόησε παντελώς την ΔΙΚΗ ΤΗΣ απόφαση για διαχωρισμό 3 ομίλων, με αποτέλεσμα την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Play-Off" για ανάδειξη νικητών στους 2 από τους 3 πρωταθλητές (!)

Με απλά λόγια, αν π.χ. ΑΕΚ (1ος Όμιλος), Παναχαϊκή (2ος 'Ομιλος) και Ορεστιάδα (3ος Όμιλος), πάρουν τον τίτλο στον Όμιλο τους, θα πρέπει να δώσουν 6 ματς (!), σε μορφή 3 τουρνουά στην έδρα κάθε ομάδας (!) και στην ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, οι 2 πρώτοι θα ανεβαίνουν...

Ακόμη, αν και γνωρίζουμε τους 3 ομίλους της Α2', ίσως αυτοί να αλλάξουν, αν οι ομάδες που θα παραιτηθούν ξεπεράσουν τον αριθμό αυτών που θα υποβιβάζονται.

Τέλος, καταργήθηκε η θέση ξένου στην Α2', αν και θα ήταν δύσκολο οι ομάδες να στηρίξουν την αγορά ξένου αθλητή...

Όλα αυτά βέβαια, δεν αλλάζουν την οργάνωση και την προετοιμασία της Παναχαϊκής, που όμως θα πρέπει να βάλει στο μυαλό της τα μπαράζ, όπου ίσως χρειαστεί να παρουσιαστεί σε ακόμη καλύτερο και υψηλότερο επίπεδο, απ' ότι σε επίπεδο Ομίλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ....
- Οι πρώτες ομάδες των τριών ομίλων της Α2 ανδρών της περιόδου 2012-2013 θα αγωνιστούν σε τρία τουρνουά που θα διεξαχθούν στις αντίστοιχες έδρες των ομάδων και με βάση τη βαθμολογία, οι δύο πρώτοι θα πάρουν την άνοδο για τη Volleyleague (A1 ανδρών).

- Εάν σε κάποιο όμιλο ο αριθμός των ομάδων που δεν δηλώσουν συμμετοχή ή αποχωρήσουν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, υπερκαλύπτει τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται από τον όμιλο, τότε θα γίνει αναδιάρθρωση των ομίλων.

- Αποφασίζεται ότι δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές ξένων αθλητών στην Α2 ανδρών.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ