ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Με Ρουμελιώτη.. γεννιέται ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (!!!)

Ένα συνταρακτικό νέο που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο Πατραϊκό και όχι μόνο βόλεϊ κυκλοφορεί στα στέκια της πόλης τις τελευταίες ημέρες. Ο κορυφαίος Έλληνας βολεϊμπολίστας, ο Πατρινός Νίκος Ρουμελιώτης (μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη), ετοιμάζεται να πάρει τα ήνια του τμήματος βόλεϊ της Παναχαϊκής (!!!).

Το μεγαλόπνοο σχέδιο ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί και γι' αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε αναφορά αυτές τις μέρες. Αλλά η διαρροή στα ΜΜΕ της πόλης και κυρίως η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όλο εγχείρημα, ήταν αυτό που μας ανάγκασε να μιλήσουμε πλέον επίσημα.

Σε λίγε μέρες, Ερασιτεχνική ΠΓΕ και Ρουμελιώτης θα υπογράψουν την συμφωνία και θα ξεκινήσει η "ΕΠΟΧΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ" στην "βασίλισσα", η οποία έρχεται να γράψει την δική της ξεχωριστή ιστορία.

Τα πράγματα είναι απλά. Με την έλευση των αδερφών Ρουμελιώτη, αλλά κυρίως με την ΑΠΟΚΤΗΣΗ του Νίκου Ρουμελιώτη (σ.σ. που έχει προτάσεις από Ιταλία και Γαλλία), η Παναχαϊκή ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Ήδη τα περισσότερα έχουν προγραμματιστεί, όπως το ρόστερ της νέας χρονιάς και πολλά σημαντικά θέματα στο οργανωτικό κομμάτι...

... Το κακό είναι, ότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες και πολλοί λασπολογούν αυτή τη προσπάθεια, χρεώνοντας της πράγματα και πρόσωπα που δεν ισχύουν. Όπως είναι αναμενόμενο, οι αντίπαλοι της Παναχαϊκής έχουν θορυβηθεί πολύ αφού  κινδυνεύουν τη νέα χρονοιά να ζήσουν στη σκιά της "βασίλισσας", ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλούν κάποιες... τρικλοποδιές εκ των έσω.

Όπως και να έχει, έχουν γνώση οι φύλακες και ήδη δρομολογούνται εξελίξεις που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και θα απομακρύνουν κάθε γκρίζο κομμάτι.

Η δεκαετία του '00 ήταν η εποχή ακμής της ΕΑΠ... Ετοιμαστείτε για τη νέα δεκαετία. Την δεκαετία του '10 που θα είναι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Η "κοκκινόμαυρη" αυτοκρατορία, τώρα γεννιέται...

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ