ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Τελικά Ριζούπολη στις 19/5 (!) - Παίζει και ΟΤΕ TV...

 

Συνάντηση για τον τελικό είχαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα και μόλις λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση για τελικό στις 12/5 στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά το ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που υπάρχει γύρω από το συγκεκριμένο ματς, άλλαξε άρδην το σκηνικό.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Την Κυριακή των εκλογών, πληροφορίες έλεγαν πως η έδρα του τελικού θα είναι το γήπεδο του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη, αλλά για κάποιο λόγο -ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- συζητήθηκε έντονα η περίπτωση του Βόλου και του Πανθεσσαλικού Σταδίου που βρήκε την Παναχαϊκή ΑΝΤΙΘΕΤΗ για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Η αντίδραση των Αχαιών έφερε και πάλι στο προσκήνιο την πόλη της Αθήνας και το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι ενώ σε ερώτηση για έδρα εκτός Αθήνας, η Παναχαϊκή προτιμούσε Γιάννενα, παρά Θεσσαλονίκη, Λάρισα ή Βόλο.

Έτσι, Σολομώντεια λύση θα είναι η επιλογή του  ''Γεώργιος Καμάρας'' της Ριζούπολης, με τον τελικό να μετατείθετε μια εβδομάδα (Σάββατο, 19/05, 5μ.μ.).

Βέβαια, μετά απ' όλα αυτά, ας κρατήσουμε και μικρό καλάθι γιατί όλα είναι ανοικτά...

Ενδιαφέρον από "ΟΤΕ TV"...
Σε όλες τις παραπάνω φήμες, "έπαιξε" έντονα το ενδιαφέρον από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, που άλλωστε έχει τα δικαιώματα της "Football League", για να μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Πανσερραϊκό.

"Δάκτυλος" από Αττική...
Σαν "Pge Ole"  κάναμε μια μικρή προσπάθεια να μάθουμε τους λόγους αυτής της αναταραχής. Πολλοί λοιπόν συνδέουν όλο αυτό το... μπέρδεμα με ομάδα της Αθήνας που έχει άμεση σχέση με τα κέντρα αποφάσεων. Η ίδια ομάδα είναι σε κοινή μοίρα με την ομάδα της Πάτρας και πρόσφατα υπήρξε μεγάλη ένταση, αφού διεκδικούσε και αυτή τον τίτλο των Νέων...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ