ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Φορτσάτη για νέα νίκη...

5η σερί νίκη για την Παναχαϊκή που συνεχίζει ακάθεκτη προς τα... μπαράζ

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις 6 σερί νίκες, το "δαιμονιώδες" φορμάρισμα του Εμίλιο Φουρτάδο που έφτασε τα 17 γκολ αλλά και τις εκπληκτικές στιγμές που χάρισαν οι "Nortenos" στην "βασίλισσα" στην Άμφισσα, η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για την εμβόλιμη 29η αγωνιστική της "Football League", κατά την οποία θα υποδεχτεί στην Αγυιά (5μ.μ.) την Αναγέννηση Γιαννιτσών...

Οι "ροσονέρι" προετοιμάζονται για το ματς με τα Γιαννιτσά χωρίς τους τιμωρημένους Τσεμπερίδη, Λαμπρόπουλο και Ντίνα, αλλά με τους Σκαρτσίλα, Σπίνουλα και Φούφουλας στην αποστολή.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής πήρε μαζί του 19 άτομα στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Πουρής, Ανδρούτσος, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Ουρτάδο, Φατιόν, Φουρτάδο, Ουαταρά, Μ' Πια, Ατματζίδης, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Πετρόφ, Σκαρτσίλας, Βλασόπουλος, Θεοδωρέλης, Κωνσταντινίδης, Σπίνουλας και Φούφουλας.

Στην ομάδα των Γιαννιτσών τώρα, που έρχεται στην Πάτρα με επίσης εξαιρετική ψυχολογία από τις δύο νίκες με Εθνικό Αστέρα (στα χαρτιά) και Αναγέννηση Επανωμής που απομάκρυνε τον σύλλογο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο ματς της Αγυιάς, ο προπονητής της Αναγέννησης Δημήτρης Τομπάζης θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Γιόνδη, αλλά δεν θα υπολογίζει στους Τσίλη, Τζεβελέκη, Αλμπάνη και Αποστολίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στους Κυζιρίδη και Τέλλο που δεν υπολογίζονται...

Στην Πάτρα ταξίδεψαν οι: Αποστόλου, Ντατίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Χατζόγλου, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Μπέκα, Καρακάσογλου, Στεφανίδης, Καραογλανίδης, Καρπούζης, Παπαδημητρίου, Τσικνίδης, Γιόνδης, Στεργίδης και Γ. Παπαδόπουλος.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Παπαγεωργίου (ΣΔΠ Άρτας), με βοηθούς τους κ.κ. Χουλιάρα (ΣΔΠ Αιτ/νίας) και Στόικο (ΣΔΠ Κέρκυρας). 4ος θα είναι ο κ. Πουλημάς (ΣΔΠ Κέρκυρας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
Τετάρτη 02.05.12 (5μ.μ.)...
Δημ. Στ. Μάλεμε (4.30μ.μ. OTE TV): Πλατανιάς - Λάρισα
Γηπ. ΠΓΕ: Παναχαϊκή - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Δημ. Στ. Ψαχνών: Ηρακλής Ψαχ. - Φωκικός
Δημ. Γηπ. Σερρών: Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας
Δημ. Γηπ. Μεγάρων: Βύζας Μεγ. - Θρασύβουλος
Δημ. Στ. Βέροιας: Βέροια - Καλλιθέα
1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης (6.30μ.μ. - ΟΤΕ TV): Πιερικός - Πανθρακικός
Διαγόρας - Αναγέννηση Επανωμής 0-3 (α.α.)
Καλλονή - Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ